Fotbal international

Duelul morții! Returul dintre Liverpool și Atletico Madrid a produs cel puţin 41 de decese din cauza coronavirusului

24.05.2020 | 13:59
Duelul mortii Returul dintre Liverpool si Atletico Madrid a produs cel putin 41 de decese din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Partida retur din optimile de finală Champions League dintre Liverpool și Atletico Madrid s-a disputat cu fani în tribune, iar Guvernul britanic este acuzat că este responsabil de 41 de decese, pentru că nu a luat o hotărâre fermă în privința pandemiei de coronavirus mai repede și că a lăsat ca meciul să se joace cu suporteri în tribune.

Returul dintre Liverpool și Atletico Madrid a cauzat 41 de decese

Manșa retur a optimilor de finală Champions League dintre Liverpool și Atletico Madrid a cauzat 41 de decese, iar Guvernul britanic este tras la răspundere pentru situația dramatică.

ADVERTISEMENT

„Cormoranii” au pierdut meciul de pe teren propriu cu 3-2, după ce partida a avut nevoie de două reprize de prelungiri, iar trupa lui „Cholo” Simeone s-a calificat cu scorul de 4-2 la general.

3.000 de fani ai lui Atletico Madrid au fost pe „Anfield”

La ora partidei, stadionul lui Liverpool a fost plin, ca de fiecare dată, în timp ce aproximativ 3.000 de fani ai lui Atletico Madrid și-au făcut prezența pe „Anfield”, pentru a-și susține favoriții.

ADVERTISEMENT

Însă, atât antrenorul Jurgen Klopp, cu stafful său, toți jucătorii, precum și cei de la a doua echipă sau de la echipa de fete a clubului, sunt conectați la ceea ce se întâmplă în bătălia contra COVID 19.

Ei au decis să trimită un mesaj pentru cadrele medicale, impresionați de sacrificiul, dăruirea și puterea de luptă a acestora în tentativa lor de a salva cât mai multe vieți.

ADVERTISEMENT

„Eu, alături de staff și de toți jucătorii de la Liverpool vrem să avem această oportunitate de a transmite un mesaj de mulțumire către toți oamenii incredibili care lucrează în serviciile de sănătate.

Este incredibil ce faceți și din partea celor de la Liverpool vreau să vă mulțumesc”, a fost mesajul lui Jurgen Klopp pentru cadrele medicale din Anglia.

ADVERTISEMENT