Fotbal intern

DUELUL fanilor! Ludogoreţ, SUSŢINUTĂ de anti stelişti?

Tentativa Stelei de a pătrunde în grupele Ligii Campionilor naşte pasiuni uriaşe în rîndul suporterilor. Dar nu numai cînd vine vorba despre cei ai roş-albaştrilor, ci despre ai rivalilor din...
19.08.2014 | 00:12
DUELUL fanilor Ludogoret SUSTINUTA de anti stelisti
ADVERTISEMENT

Tentativa Stelei de a pătrunde în grupele Ligii Campionilor naşte pasiuni uriaşe în rîndul suporterilor. Dar nu numai cînd vine vorba despre cei ai roş-albaştrilor, ci despre ai rivalilor din România sau ai ultraşilor de la sud de Dunăre cu care aceştia sînt înfrăţiţi.

magica_steaua_national_arena

Fanii lui Dinamo şi Petrolul, aşteptaţi să susţină Ludogoreţ

În ciuda faptului că ne aflăm în plină perioadă de concedii, fanii Stelei nu-şi lasă favoriţii la greu şi pînă acum s-au vîndut peste 35.000 de bilete, aşteptîndu-se ca stadionul să fie aproape plin la ora jocului cu bulgarii. Cum atmosfera va fi una infernală pentru fanii bulgari, aceştia contează pe sprijinul galeriilor rivalilor steliştilor din Liga 1. Totul pornind chiar de la jucătorii lui Ludogoreţ, Hamza Younes şi Cosmin Moţi, aceştia chemînd la partidă membrii galeriei formaţiilor la care au jucat. “Îi aştept pe suporterii Petrolului la meci”, a declarat tunisianul la finalul Supercupei Bulgariei, cîştigata de Ludogoreţ în faţa lui Botev cu 3-1.

ADVERTISEMENT

ploiesti-fans

Sofia va fi stelistă la retur!

În completare, fostul fundaş al lui Dinamo, Cosmin Moţi, care a jucat de nenumărate ori împotriva Stelei, a adăugat: “Ar fi frumos ca fanii lui Dinamo să vină să ne susţină! Îi invit la meci”. Suportul acestora este cu atît mai important cu cît membrii galeriei de la ŢSKA Sofia, înfrăţită cu cea a echipei antrenate de Gâlcă, au anunţat deja că vor susţine Steaua la partida retur care se va juca tocmai în capitala Bulgariei. Mai mult, ei ar fi bineveniţi şi din cauza faptului că fanii lui Ludogoreţ, deşi vor veni în număr apreciabil la Bucureşti, nu sînt printre cei mai fanatici din Bulgaria.

cska

Suporterii lui Ludogoreţ, la fel ca ai Astrei

Vecinii de la sudul Dunării au trimis doi poliţişti în România pentru a discuta cu omologii de la Bucureşti pe tema fanilor oaspeţilor care vor fi prezenţi la meci. “Fanii lui Ludogoreţ sînt paşnici, în genul cei pe care îi are Astra Giurgiu. Nu sînt fanatici precum cei ai marilor echipe. Singura lor <<dambla>> este să aprindă torţe, le plac spectacolele pirotehnice, dar nu aveţi de ce să fiţi îngrijoraţi, fiindcă nu creează probleme”, a fost, conform surselor FANATIK.RO, mesajul aproximativ al forţelor de ordine venite din Bulgaria pentru a asigura buna desfăşurare a partidei dintre Steaua şi Ludogoreţ.

ADVERTISEMENT

fani ludo

Fanii bulgari, în număr mare. Doi dintre ei vin pe biciclete!

Presa din Bulgaria a publicat luni un material prin care i-a informat pe suporterii bulgari despre itinerariul pe care îl vor avea cei care pleacă cu autocarele. La meci vor fi prezenţi 2.500 de suporteri, numărul maxim de bilete care a putut fi solicitat pentru ei. Bulgarii scriu că vor veni suporteri din Razgrad, Sofia, Varna, Ruse şi Sandanski. Dintre ei, aproximativ 1.500 vor veni cu 20 de autocare, care vor trece în graniţa în jurul orei 17:00, conform surselor FANATIK.RO.

Ceilalţi 1000 de fani vor veni cu maşinile personale, iar pentru ei e recomandat să vină în coloană pentru a a beneficia de protecţie, dacă hotărăsc să vină separat, o fac pe riscul lor, precizează aceleaşi surse. Presa din ţara vecină scrie că fiecare maşină a forţelor de ordine va escorta 5 autocare, care vor fi parcate într-un sector special destinat oaspeţilor. Doi suporteri vor face deplasarea de la Razgrad la Bucureşti cu bicicleta, anunţă presa bulgară.

ADVERTISEMENT