Nicio categorie

Duelul românilor în Europa! Radu are nevoie de două goluri pentru calificare

Ludogorets va juca în această seară meciul retur împotriva lui Lazio în 16-imile Europa  League. Meciul tur a fost unul dramatic, bulgarii reuşind să se impună cu 1-0 la Roma după un meci...
27.02.2014 | 18:03
Duelul românilor în Europa! Radu are nevoie de două goluri pentru calificare
ADVERTISEMENT

Ludogorets va juca în această seară meciul retur împotriva lui Lazio în 16-imile Europa  League. Meciul tur a fost unul dramatic, bulgarii reuşind să se impună cu 1-0 la Roma după un meci care a avut 2 penaltiuri ratate şi în care au fost 2 eliminări.

Atît Moţi, cît şi Radu Ştefan sunt anunţaţi titulari în meciul de azi. Cosmin Moţi a avut o evoluţie remarcabilă în meciul de pe Olimpico, fiind foarte sigur în apărare.

ADVERTISEMENT

Echipa bulgară nu va putea conta în meciul din această seară pe căpitanul Svetoslav Dyakov, care a fost eliminat în meciul tur. Meciul de diseară e văzut ca unul echilibrat şi la casele de pariuri. Lazio are însă prima şansă avînd în vedere că a avut mult ghinion în tur, dar şi pentru că are o experienţă europeană mai mare.

Echipe probabile:
Ludogoreţ (4-5-1): Stoyanov – Caicara, Mantilla, Moti, Minev – Espinho, Zlatinski-Alexandrov, Marcelinho, Misidjan – Bezjak
Lazio (3-4-3): Berisha – Biava, Cana, St. Radu – Konko, Biglia, Ledesma, Lulic – Candreva, Pereira, Keita

ADVERTISEMENT

Pronostic:  cîştigă Lazio la o cotă de 2.80

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri