Sport

Duelurile sfertfinalistelor de la Euro 2020 ne pot aduce bani buni! Spania și Italia țin capul de afiș

Sferturile de finală de la Euro 2020 programează meciuri interesante, dar bani se pot câștiga și din duelurile indirecte ale favoritelor.
02.07.2021 | 09:04
Duelurile sfertfinalistelor de la Euro 2020 ne pot aduce bani buni Spania si Italia tin capul de afis
ADVERTISEMENT

Propunerile sunt ce naționale se vor clasa mai bine la finalul competiției dintre Spania și Danemarca, dar și între Italia și Elveția.

Dintre cele patru, de departe cea mai mare surpriză o reprezintă trupa lui Vladimir Petkovic, care în optimi a trecut pe Arena Națională de campioana mondială Franța.

ADVERTISEMENT

Bani din duelurile indirecte de la Euro 2020

Duelurile indirecte dintre reprezentativele rămase în cursă la Euro 2020 pot fi o sursă importantă de câștig, pariorii având șansa să facă bani buni dacă au inspirația să mizeze pe formația care va avea o clasare mai bună la finalul competiției.

Deschidem această serie a pariurilor cu disputa de la distanță dintre selecționatele Spaniei și Danemarcei, ajunse în sferturile de finală după prestații entuziasmante în optimile cu Croația și respectiv Țara Galilor.

ADVERTISEMENT

După două jocuri modeste în faza grupelor, ibericii și-au dat drumul la joc și au făcut spectacol în următoarele două, în care au înscris de fiecare dată câte cinci goluri. După ce a fost ”tăvălită” bine de toată lumea, trupa lui Luis Enrique este din nou considerată favorită la trofeu, însă în sferturi îi așteaptă surprinzătoarea Elveție.

Danezii au renăscut după incidentul nefericit cu Christian Eriksen, iar acel șoc parcă i-a trezit. Un 4-1 cu Rusia i-a dus în optimi, acolo unde i-au spulberat pe galezi cu un sec 4-0 pentru un sfert de finală cu Cehia.

ADVERTISEMENT

Spaniolii par a avea totuși un meci mai ușor în sferturi și de aceea au la Unibet o cotă de 1,55 pentru o clasare mai bună decât Danemarca, în timp ce nordicii sunt cotați la Unibet cu 2,35 pentru un final mai bun decât al ibericilor.

Italia, favorită clară cu Elveția

În cel de-al doilea duel de la distanță, Italia este favorită clară în fața Elveției la un loc mai bun la finalul Euro 2020, chiar dacă în sferturile de finală vor avea o întâlnire de grad zero cu liderul clasamentului FIFA, Belgia.

ADVERTISEMENT

După un parcurs perfect în faza grupelor, ”squadra azzurra” a tremurat serios în optimea cu Austria, având nevoie de prelungiri pentru a merge mai departe. Având în față perspectiva eliminării, elevii lui Roberto Mancini trebuie să fi învățat că laudele primite nu înseamnă nimic fără muncă și faptul că belgienilor le va lipsi vedetele Eden hazard și Kevin de Bruyne nu înseamnă că automat sunt în semifinale.

După ce au detonat ”bomba” pe Arena Națională, pe elvețieni îi așteaptă un nou meci extrem de dificil împotriva ”mingicarilor” spanioli. Deși sunt capabili de o nouă surpriză, fotbaliștii din Țara Cantoanelor sunt totuși văzuți outsideri clari.

În aceste condiții, Unibet a oferit o cotă de 1,25 Italiei să se claseze la final mai bine decât Elveția, în timp ce băieții lui Vladimir Petkovic au primit la Unibet o cotă de 3,75 dacă reușesc să termine în fața ”squadrei azzurra”.


  • (P) 2,25 este cota UNIBET ca Danemarca să aibă o clasare mai bună decât Spania la Euro 2020. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT