Sport

Marko Dugandzic se destăinuie după primele săptămâni la Rapid: ”Cel mai mare club din istoria României”. Video

Devenit deja un nume important în Giulești, croatul Marko Dugandzic a făcut radiografia perioadei petrecute până acum la Rapid.
22.09.2022 | 09:13
Marko Dugandzic se destainuie dupa primele saptamani la Rapid Cel mai mare club din istoria Romaniei Video
Marko Dugandzic s-a destăinuit după primele săptămâni petrecute în Giulești. Foto: facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Sosit de la CFR Cluj înaintea meciului cu FCSB, Marko Dugandzic a avut un impact imediat în trupa lui Adi Mutu. Gol și pasă de gol. Firesc, s-a lipit… rapid de sufletul fanilor și, grație prestațiilor ulterioare, este deja unul dintre numele importante pentru aceștia. Sentimentul este reciproc, dezvăluie, croatul.

”Uimitor din toate punctele de vedere”, spune, fără să stea pe gânduri, Dugandzic

Croatul Marko Dugandzic a preferat să se despartă de campioana ultimilor ani și să renunțe la cupele europene pentru Rapid. O decizie asumată, după cum declara la momentul transferului.

ADVERTISEMENT

”Știu că Rapid este cel mai mare club din istoria României. Am auzit doar lucruri bune despre club. Am decis să vin pentru a avea mai multe oportunități să joc, să fac lucruri mărețe cu Rapid, să ajungem în play-off.

Avem obiective bune pentru următorii 2-3 ani și sper că totul va merge bine”, afirma acesta.

După debutul excelent, și statutul de erou în meciul cu FCSB, a urmat o perioadă fără reușite pe tabela de marcaj. Avea însă să puncteze ulterior, în două meciuri la rând, cu U Cluj și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Două partide câștigate de giuleșteni în stil italian, 1-0. Astfel că golurile sale au cântărit greu. Aducând, de fiecare dată, câte trei puncte formației sale.

Și, per total, reușitele sale au contribuit la peste 37% din punctele obținute de Rapid. Care este a doua în SuperLiga, la egalitate de puncte cu liderul Farul.

ADVERTISEMENT

Cum vede el Rapid, acum, după această primă perioadă? A spus-o într-un interviu oficial pentru RapidTV, publicat pe contul oficial al clubului giuleștean de Instagram.

”Aș zice că nu este un singur lucru, știi? Aș spune că sunt mai multe lucruri la un loc. Suporterii, stadionul, orașul, istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Cred că toate împreună m-au făcut să-mi formez o opinie foarte bună despre Rapid și chiar este uimitor din toate punctele de vedere.

Aș spune că sunt multe lucruri. Dar în primul rând, așa cum am spus, istoria clubului, suporterii, stadionul…și, da, echipa, stafful, patronatul, toată lumea din cadrul clubului. Totul este foarte bine aici”, spune Marko Dugandzic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Ce urmează? Cantonament, până marți

Ce urmează pentru Marko Dugandzic? În SuperLiga, rămâne să așteptăm până la momentul reluării întrecerii, după pauza datorată meciurilor echipelor naționale.

Una pe care, jucătorii neconvocați, între care și croatul, o vor petrece la Curtea de Argeș. Locație aleasă de Adrian Mutu și staff-ul său pentru a continua pregătirile până marțea viitoare.

ADVERTISEMENT