Fotbal intern

Dulca îl pune la punct pe Hagi. “Nu sînt obligat să îi dau vreo explicaţie lui Gică!”

Gică Hagi a lansat după meciul cu Craiova un nou atac la adresa selecţionerului U21, Cristi Dulca, pe care l-a acuzat că nu a fost prezent la nici un meci al Viitorului din Liga Campionilor la...
04.12.2016 | 12:44
Dulca il pune la punct pe Hagi Nu sint obligat sa ii dau vreo explicatie lui Gica
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a lansat după meciul cu Craiova un nou atac la adresa selecţionerului U21, Cristi Dulca, pe care l-a acuzat că nu a fost prezent la nici un meci al Viitorului din Liga Campionilor la tineret.

Gică Hagi duce pe toate fronturile războaiele sale cu FRF. În colimatorul său a intrat din nou selecţionerul U21, Cristi Dulca. “Eu am jucat Liga Campionilor la tineret şi nimeni de la FRF nu a venit la vreun meci de al nostru. Ce vreţi să mai fac eu, fraţilor? Să alerg după voi cu jucătorii mei de valoare? Cristi Dulca, selecţionerul de la U21 nu a venit la nici un meci. A fost plecat prin concediu. Aşa vrea el să facă treabă?”, i-a reproşat Hagi.

ADVERTISEMENT

“Nu sînt obligat să urmăresc jucători doar de la Hagi!”

Contactat de FANATIK.RO, Cristi Dulca a acceptat să îi dea o replică lui Gică Hagi, deşi a mărturisit că nu este obligat de nimeni să îi dea explicaţii. “Am văzut şi eu ce a declarat Hagi, dar să ştiţi că nu sînt obligat să-i îi dau vreo replică sau vreo explicaţie. Nu am fost în nici un concediu aşa cum a spus el. Jucătorii săi care au jucat în Liga Campionilor sînt din generaţia 1999, iar eu selecţionez la U21 pentru campania următoare pe cei din generaţia 1996-1997. Nu mă pot lupta cu adversarii cu jucători mai mici cu trei-patru ani.

El are în generaţia respectivă jucători de valoare, dar eu nu sînt obligat să selecţionez şi să urmăresc doar de la el. Şi Dinamo are jucători de valoare. Şi în Ardeal sînt jucători de valoare. Peste tot în ţara asta sînt jucători pe care îi urmăresc. Sînt convins că sînt mulţi antrenori care se supără că nu convoc jucători de la ei, nu doar Hagi. Şi în perioada asta să ştiţi că eu muncesc. Nu am fost în nici un concediu. Săptămîna viitoare mă duc pentru experienţa mea la un meci de Liga Campionilor. Mă duc la Tottenham – ŢSKA Moscova. Am jucători în atenţie pentru U21 şi din străinătate. Vlad Dragomir este unul dintre ei. Şi mai sînt şi alţii. Eu nu vreau să intru în nici o polemică cu Hagi şi sînt sigur că declaraţiile mele vor fi iar interpretate”, a încheiat Dulca.

ADVERTISEMENT

Viitorul s-a calificat în play-off-ul Youth League

Viitorul Constanţa, campioana României la Under 19 s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor la tineret, competiţie cunoscută sub denumirea de Youth League. În primul meci cu FC Zurich, disputat în România acum o săptămînă, constănţenii s-au impus cu 5-0. Victoria elveţienilor de miercuri cu 2-0 n-a mai contat, În următoarea fază a competiţiei Viitorul va întîlni pe una dintre ocupantele poziţiei secunde din grupele Youth League. Tragerea la sorţi este programată pe 12 decembrie.