Fotbal intern

Dulca, momente dificile la meciurile pe Ghencea. “Mă făceau ţigan!”

Cristi Dulca a povestit un episod neştiut până acum din perioada când evolua pentru echipa naţională a României. Fostul internaţional Cristi Dulca, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre...
04.11.2017 | 13:26
Dulca momente dificile la meciurile pe Ghencea Ma faceau tigan

Cristi Dulca a povestit un episod neştiut până acum din perioada când evolua pentru echipa naţională a României. Fostul internaţional Cristi Dulca, în vârstă de 45 de ani, a vorbit despre scandalul pe care l-a avut cu suporterii Stelei din Ghencea, la meciul disputat de echipa naţională a României contra selecţionatei statului Paraguay, atunci când Bogdan Stelea şi Gică Hagi s-au certat cu fanii şi jurnaliştii la o conferinţă de presă.

“Doamne, ce am trăit! Celebra fază cu Stelea şi Hagi de la conferinţa de presă de după partida cu Paraguay, când se certau cu ziariştii, a plecat de la mine pentru că la încălzire am fost huiduit întruna şi fluierat de tot stadionul şi Stelea mi-a ţinut partea. M-a durut. Cum atingeam mingea, striga tot stadionul: “Huooo, ţigane!” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce i-a spus Iordănescu lui Cristi Dulca după ce a fost înjurat de fanii din Ghencea

Nu am fost eu. La pauza acelui meci i-am cerut lui Iordănescu să mă schimbe pentru că nu mai puteam suporta. A început să ţipe la mine să ies imediat în iarnă. Se baza pe mine. Noi avuseserăm o discuţie înainte, voia să înceapă Mondialul cu mine titular, dar eu greşisem din cauza presiunii steliştilor şi devenisem nesigur. La Mondiale am fost titular cu Tunisia, dar am ţinut în careu un adversar, s-a dat penalty cam uşor. Se întâmplă şi astfel de lucruri în viaţa unui fotbalist”, a povestit Dulca pentru gsp.

Pe parcursul carierei de fotbalist, Cristi Dulca a jucat la echipe precum CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Pohang Steelers, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Gaz Metan Mediaş. Din postura de antrenor, Dulca a stat pe banca echipelor FC Vaslui, U Cluj, Delta Tulcea, Gaz Metan, România U21 şi Luceafărul. A debutat la echipa naţională a României pe 19 noiembrie 1997 şi a bifat 6 meciuri.

Tags: