Life

Dulce Maria din Rebelde a născut pentru prima dată. Actrița a reușit să țină totul secret

04.12.2020 | 12:19
Dulce Maria din Rebelde a nascut pentru prima data Actrita a reusit sa tina totul secret
Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dulce Maria a născut pentru prima dată, însă actrița din celebrul serial argentinian „Rebelde” a ținut totul secret. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare și este în culmea fericirii alături de soțul ei, Paco Álvarez.

Vedeta în vârstă de 34 de ani a născut o fetiță, iar totul s-a petrecut în secret, departe de ochii presei. Nu este singura actriță din serial care a ales să nască în secret, cealaltă fiind Anahi, care a devenit mamă pentru a doua oară în luna februarie a acestui an, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Dulce Maria este foarte încântată și a împărtășit cu fanii fericirea pe care o simte, acum că fetița ei este pe cale să-i schimbe viața pentru totdeauna.

Dulce Maria din Rebelde a născut pentru prima dată. Actrița a reușit să țină totul secret

Dulce Maria este căsătorită cu regizorul  Paco Álvarez, iar astăzi s-a născut și rodul iubirii lor. Nașterea a avut loc în secret, iar actrița din celebrul serial „Rebelde” le-a dezvăluit fanilor evenimentul mult așteptat în urmă cu câteva ore.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat o fotografie pe rețelele sociale în care ea și partenerul de viață o țin de mână pe micuța care le va lumina viața. Numele pe care l-au ales pentru fetiță este Maria Paula.

Nici un cuvânt nu poate exprima tot ce simt… mai întâi mulțumesc infinit mulțumesc Lui Dumnezeu că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieții, cel mai mare dar al Lui Dumnezeu, expresia iubirii noastre imense… o experiență transformatoare, viața ta se împarte în: ‘un înaint’» și ‘după’, nu știi cât poți ține, dar pentru dragoste crești mai puternic…

ADVERTISEMENT

A meritat să te cunosc și să te am acum în brațele mele, micuță războinică, mulțumesc @pacoalvarezv pentru că ești cel mai bun tată pentru puiul nostru frumos care a venit să ne schimbe viața. Maria Paula, te iubim cu toată ființa noastră. Promit să fac totul ca să fiu cea mai bună mamă pentru tine, steaua mea frumoasă! Te iubim”, a scris Dulce Maria pe Instagram în dreptul fotografiei cu micuța.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dulce Maria (@dulcemaria)


„Rebelde” a fost un serial argentinian de mare succes și a fost difuzat în perioada 2004 – 2006, având mai bine de 400 de episoade. Personajele principale din distribuție au fost interpretate de Anahí, Alfonso Herrera, Dulce Maria, Christopher von Uckermann, Maite Perroni și Christian Chávez.

ADVERTISEMENT

Serialul a avut și o coloană sonoră interpretată de trupa RBD, formată din cei șase protagoniști. Grupul muzical a avut un mare succes și a funcționat ca proiect separat. Trupa s-a destrămat în anul 2008 și fiecare a început o carieră solo.

Trupa RBD a concertat de două ori în România, în 2007, pe stadionul Cotroceni, și în 2008, la Sala Polivalentă din București. Au filmat și videoclipul unei melodii („Besame sin miedo”) la Castelul Bran. Au fost în topuri ani la rând cu melodiile lor.

ADVERTISEMENT