Life

Dulce Maria din Rebelde e însărcinată. Cum a prezis actrița sexul bebelușului

14.09.2020 | 16:40
Dulce Maria din Rebelde e insarcinata Cum a prezis actrita sexul bebelusului
Dulce Maria din Rebelde e însărcinată. Cum a prezis actrița sexul bebelușului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Dulce Maria, renumita actriță din serialul Rebelde care a făcut furori și în România, este însărcinată pentru prima oară. Frumoasa vedetă în vârstă de 34 de ani a făcut marele anunț în mediul online unde a prezis sexul bebelușului într-un mod inedit.

Căsătorită de anul trecut cu Paco Álvarez, artista nu a mai avut răbdare să afle de la medici ce urmează să aducă pe lume și a recurs la o metodă ingenioasă. Mai exact, Roberta din celebrul serial pentru adolescenți, a cumpărat un dispozitiv care-i arată sexul copilului.

ADVERTISEMENT

Concret, este vorba de un fel de extinctor care scoate un fum colorat. Se pare că obiectul este făcut pentru a prezice sexul copilului. Așadar, dacă fumul este de culoare albastră atunci se va naște un băiat, în timp ce culoarea roșie aduce o fetiță.

Dulce Maria, însărcinată. Metoda prin care a aflat ce sex are bebelușul

Frumoasa actriță din Rebelde este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Se pare că Dulce Maria va aduce pe lume o fetiță sau cel puțin așa a reieșit datorită dispozitivului cumpărat pentru a afla sexul copilului.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, șatena a amenajat un decor foarte frumos din baloane colorate, totul pentru a prezice sexul viitorului copil. Evenimentul a avut loc în curtea cuplului, unde actrița a avut inclusiv un balon negru pe care scria „băiat sau fată?”.

Vedeta este recunoscătoare pentru ființa care crește pe zi ce trece în pântecele sale și așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul ei copil. Momentan nu se știe când va naște aceasta, dar cu siguranță, anunțul va fi făcut de actriță curând.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea genului. 💙💖 😱😱😱🙌🏼🙏🏻💖💙 Suntem fericiți și recunoscători lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare! 🙏🏻”, a scris Dulce Maria în dreptul unei filmării postate pe contul de Instagram.

Dulce Maria, fericită de când a aflat că va deveni mamă

„Ei bine, în această direcție mergem! În plin haos și în plină incertitudine, Paco și cu mine vrem să împărtășim o veste care ne umple de iubire, fericire și recunoștință. Miracolul vieții găsește întotdeauna o modalitate de a se manifesta, da!

ADVERTISEMENT

Sunt însărcinată! Vom deveni părinți! Suntem foarte fericiți să începem o nouă etapă și așteptăm cu toată dragostea venirea pe lume a copilului nostru! Deși circumstanțele sunt complicate din pricina pandemie avem încredere că momentul ales de Dumnezeu este perfect”, a scris artista pe  Instagram.

ADVERTISEMENT