Sport

Duminică dăm lovitura! Biletul care te poate face mai bogat cu aproape 120.000 de lei

Duminică poţi să dai lovitura la pariuri, cu un bilet pe care ţi-l propunem cu un potenţial câştig de aproape 120.000 de lei. Trebuie doar să mizezi pe 11 meciuri care se vor juca pe 8 mai.
06.05.2022 | 18:15
Duminica dam lovitura Biletul care te poate face mai bogat cu aproape 120000 de lei
Biletul de duminică la pariuri ne-ar putea aduce un câștig de aproape 120.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminica aceasta o vom petrece cu ochii pe meciurile de fotbal care sunt programate în cele mai interesante ligi de pe continent. Am pregătit un bilet care ne poate aduce un câștig colosal, de aproximativ 120 de mii de lei.

Biletul de duminică la pariuri vă poate aduce un câștig de aproape 120 de mii de lei

Am ales 11 partide, iar câștigul este unul de proporții, cu o miză aleasă de 25 de lei. Cu această ocazie, vom avea parte și de Super Bonusul de 30% oferit de Superbet, în valoare de peste 27.600 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru a avea succes la pariuri este nevoie de multă șansă și de inspirație, așa cum s-a întâmplat cu un parior care a dat lovitura de 1 mai și a făcut Super Profit cu un bilet cu 29 de evenimente, de pe urma căruia a câștigat peste 125 de mii de lei.

Pentru mai mult curaj vine şi super oferta de la Superbet, aşa că profitaţi acum de ea pentru a putea da lovitura la pariuri, în ultima zi a săptămânii, când campionatele din Europa aduc partide foarte interesante.

ADVERTISEMENT

Cotă 2,60 la U Craiova – FCSB pe biletul de duminică. Are un profit potențial de aproape 120 de mii de lei

Cel mai tare meci al etapei din Liga 1 nu putea lipsi de pe biletul de duminică, așa că alegem și derby-ul dintre U Craiova și FCSB. Cine pierde, își poate lua adio în mare măsură de la titlu. Pentru a pune presiune pe liderul CFR Cluj, „roș-albaștrii” au nevoie de succes, așa că am ales să mergem pe varianta „2 final și 0-4 goluri”, la o cotă de 2,60.

Premier League ne aduce două meciuri pe biletul de duminică. La Leicester – Everton am ales „X2 și 2-4 goluri”, la o cotă de 2,40 pentru că oaspeții au nevoie de un rezultat bun pentru a se salva de la retrogradare. Apoi, la duelul dintre Arsenal și Leeds am decis să dăm pronosticul „GG”, la o cotă de 1,75, pentru că ambele formații sunt implicate în obiective importante, calificarea în Champions League, respectiv evitarea revenirii în Championship.

ADVERTISEMENT

Două meciuri avem și din Serie A, acolo unde Salernitanta primește vizita lui Cagliari. Echipa lui Răzvan Marin încă are șanse să scape de retrogradare, așa că mizăm pe „1X și 2+”, cu o cotă de 1,95. Mergem apoi la liderul AC Milan, care joacă pe terenul Veronei și e favorită la victorie, dar noi alegem să riscăm varianta „2 și 0-3 goluri”, care are o cotă de 2,70.

Două meciuri tari din LaLiga pe biletul de duminică

Real Madrid e matematic campioană în Spania, dar lupta rămâne deschisă la locurile imediat următoare. Duminică are loc derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid, care se regăsește și pe biletul nostru și de la care așteptăm spectacol, motiv pentru care pariem pe „GG3+”, cu o cotă de 2,30. În aceeași zi joacă și Sevilla, care are trei puncte peste echipa lui Simeone. Andaluzii joacă la Villarreal, meci la care riscăm aceeași variantă, „GG3+”, dar cu o cotă de 2,50.

ADVERTISEMENT

Tot atâtea partide găsim pe biletul de duminică și din Bundesliga. Este vorba de Bayern Munchen – Stuttgart și Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach. Pentru ambele avem varianta „GG3+”, cu o cotă de 1,85, respectiv 1,65.

Din Franța ne-a captat atenția confruntarea dintre Lorient și Marseille. Oaspeții au nevoie de victorie pentru a își proteja locul secund din Ligue 1 și tocmai de aceea mizăm pe „2 solist”, cu o cotă de 1,92. De luat în calcul şi super oferta de la Superbet, care poate reprezenta un bonus de inspirație, dar mai ales financiar.

Cu ajutorul celor 11 confruntări pe care le-am ales, am obţinut o cotă finală de 3,875, iar miza de 25 de lei ne poate aduce un câştig potenţial de 119.943 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum a fost conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce partide doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

De asemenea, nu uita de oferta spectaculoasă de la Superbet, care te poate ajuta să dai marea lovitură la pariuri, la meciurile programate duminică, 8 mai.

ADVERTISEMENT