Duminică de vis la CM 2018! Meciurile care le pot aduce mulți bani pariorilor

16.06.2018 | 23:50
Duminica de vis la CM 2018 Meciurile care le pot aduce multi bani pariorilor

Săptămâna se încheie în forță la Campionatul Mondial din Rusia. Duminică intră în scenă cele mai puternice naționale din competiție, Brazilia și Germania. Ambele echipe întâlnesc adversare incomode, capabile de a produce surprize.

Ziua de fotbal începe însă de la ora 15:00, cu duelul Costa Rica – Serbia.

Ce trebuie să știi despre Costa Rica – Serbia

  • Costa Rica a realizat la turneul precedent cea mai bună performanță din istoria acestei naționale. A mers până în faza sferturilor de finală, acolo unde a fost eliminată dramatic de Olanda, la penalty-uri.
  • Echipa lui Oscar Ramirez nu joacă deloc bine însă înaintea acestui Campionat Mondial. Are șase înfrângeri în ultimele opt meciuri și face parte dintr-o grupă dificilă, alături de Serbia, Brazilia și Elveția.
  • Serbia revine la un turneu final mondial după o pauză de opt ani. Cum ne-au obișnuit, sârbii au în componență mulți jucători de calitate, iar de această dată par să fi găsit și un selecționer care să-i înțeleagă, în persoana lui Mladen Krstajic.
  • Sârbii au obținut rezultate contrastante înaintea acestui turneu. În 2018 au două victorii și două înfrângeri. Succesele au venit cu Nigeria și Bolivia, iar eșecurile cu Maroc și Chile.
  • Partida începe la ora 15:00.

ECHIPELE PROBABILE

Costa Rica (5-4-1): Navas; Gamboa, Gonzalez, Acosta, Duarte, Oviedo; Bolanos, Guzman, Borges, Campbell; Urena

Serbia (4-2-3-1): Stojkovic; Rukavina, Ivanovic, Tosic, Kolarov; Matic, Milinkovic-Savic; Tadic, Ljajic, Kostic; Mitrovic

Costa Rica – Serbia 4.30 – 3.30 – 1.95 (cote oferite de Casa Pariurilor)

Ce trebuie să știi despre Germania – Mexic

  • Joachim Low a luat o decizie curajoasă înaintea Campionatului Mondial din Rusia, lăsându-l acasă pe Leroy Sane, unul dintre cei mai buni tineri jucători din Europa la ora actuală
  • Nemții au triumfat la precedenta ediție, având un parcurs aproape ideal, cu șase victorii și o remiză pe durata turneului, printre care și un succes istoric împotriva gazdei Brazilia, scor 7-1!
  • Mexicanii au comis-o cu doar câteva zile înaintea turneului. Nouă jucători au petrecut cu prostituate, dar selecționerul a decis să-i ierte, spunând că erau în timpul lor liber.
  • Statistica ne arată că naționala Mexicului a pierdut de fiecare dată în faza optimilor de finală la precedentele șase turnee finale mondiale.
  • Partida începe la ora 18:00.

ECHIPELE PROBABILE

Germania (4-2-3-1): Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Hector; Khedira, Kroos; Reus, Muller, Draxler; Werner

Serbia (4-3-3): Ochoa; Salcedo, Ayala, Moreno, Gallardo; Herrera, Guardado, Santos; Vela, Lozano, Jimenez

Germania – Mexic 1.50 – 4.20 – 7.00 (cote oferite de Casa Pariurilor)

Ce trebuie să știi despre Brazilia – Elveția

  • Brazilienii speră să dea uitării Mondialul de coșmar din 2014. Pierdeau atunci în semifinale cu Germania, scor 1-7, și în finala mică împotriva Olandei, scor 0-3. Totul întâmplându-se pe tărâm propriu!
  • Brazilia a cucerit de cinci ori trofeul mondial, record al competiției, dar au trecut deja 16 ani de la precedentul triumf. Nici măcar nu au mai ajuns în finală de la performanța reușită în 2002.
  • Elveția se află în fața celei de-a patra participării consecutive la Campionatul Mondial. Elvețienii au reușit să treacă de două ori de faza grupelor, dar mai departe nu au putut ajunge. I-au oprit Ucraina în 2006 și Argentina în 2014.
  • Vin în Rusia cu un lot experimentat. Nu mai puțin de 11 din cei 23 de jucători convocați evoluează în Bundesliga. Vedetele sunt Lichtsteiner, Xhaka, Shaqiri, Embolo și Seferovic.
  • Partida începe la ora 21:00.

ECHIPELE PROBABILE

Brazilia (4-3-3): Alisson; Marquinhos, Miranda, Danilo, Marcelo; Casemiro, Paulinho, Coutinho; Willian, Neymar, Gabriel Jesus

Elveția (4-2-3-1): Sommer; Schar, Akanji, Lichtsteiner, Rodriguez; Behrami, Xhaka; Shaqiri, Dzemaili, Zuber; Embolo

Brazilia – Elveția 1.43 – 4.50 – 8.00 (cote oferite de Casa Pariurilor)