ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Duminică PERFECTĂ pentru Il Luce! Şahtar e la un PAS de titlu

Mircea Lucescu a avut parte de un sfîrşit de săptămînă excelent, rezultatele din această rundă fiind în favoarea formaţiei pe care o antrenează, Şahtar Doneţk....
Autor: Adrian Căpriţă | 27.04.2014 | 21:28
Duminică PERFECTĂ pentru Il Luce! Şahtar e la un PAS de titlu

Mircea Lucescu a avut parte de un sfîrşit de săptămînă excelent, rezultatele din această rundă fiind în favoarea formaţiei pe care o antrenează, Şahtar Doneţk.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare bucurie i-a adus-o scorul dintre Metalist Harkov şi Dnipro, gazdele impunîndu-se cu 2-1, ceea ce îl face pe Il Luce aproape campion, fiind la 3 puncte în faţa ocupantei locului doi cu trei etape înainte de final.

De asemenea, şi Dinamo Kiev s-a încurcat, fiind învinsă de Metalurg Doneţk, scor 2-1. În urma acestui rezultat, marea rivală a celor de la Şahtar a rămas la 9 puncte de mineri, dar şi cu un meci în plus jucat.

ADVERTISEMENT

Programul lui Şahtar îi dă speranţe şi mai mari lui Mircea Lucescu, Iliciveţ, Zoria şi Volin Luţk fiind ultimele trei adversare. La cum arată clasamentul în acest moment, Şahtarul lui Il Luce îşi permite un egal în ultimele trei meciuri pentru a cîştiga titlul.

ucraina clasament

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!