Sport

Duminică, riști și câștigi! Așa s-au luat peste 87.000 de lei cu un super bilet de pariuri

Duminică, un parior super inspirat a câștigat peste 87.000 de lei cu un bilet de fotbal, pe care a avut 14 meciuri și pe care a mizat aproape 50 de lei
17.10.2022 | 16:03
Duminica risti si castigi Asa sau luat peste 87000 de lei cu un super bilet de pariuri
Așa arată biletul cu care un parior inspirat a luat duminică peste 87.000 de lei. foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai puțin de 50 de lei… De atât a avut nevoie un jucător super inspirat să investească pe un bilet pentru a da o adevărată lovitură la pariuri. Ce a ieșit? Un profit de peste 87.000 de lei! Cum a fost posibil, aflați în rândurile de mai jos.

14 meciuri și o miză mai mică de 50 de lei pentru un profit de peste 87.000 de lei la pariuri

Duminică a fost o zi cu adevărat de neuitat pentru un jucător la pariuri. Pentru că a devenit mai bogat cu peste 87.000 de lei datorită unui bilet senzațional, cu 14 meciuri de fotbal, și pe care a mizat o sumă mai mică de 50 de lei. Mai exact 47,52 lei. Cum a fost posibil acest lucru? În primul rând datorită cotei totale foarte mari de pe bilet, de 1.359.

ADVERTISEMENT

Dar, foarte important, și datorită bonusurilor pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Care în cazul de față a fost de 35% din valoarea câștigului, adică de peste 22.600 de lei.

E drept, jucătorul nostru a fost foarte inspirat și curajos, dar a avut parte și de mult noroc. De altfel, acestea sunt ingredientele necesare pentru a putea da lovitura la pariuri. La fel cum au făcut-o și alți doi români, care au câștigat peste 155.000 de lei pe un bilet cu o miză de doar 10 lei sau peste 60.000 de lei cu un bilet cu doar cinci meciuri.

ADVERTISEMENT

Cote de la 1,30 la 2,45 pentru un câștig fabulos de peste 87.000 de lei

Deși a avut o miză mai mică de 50 de lei pe bilet, inspiratul nostru jucător a putut obține un câștig fabulos, de peste 87.000 de lei, datorită faptului că a selectat 14 meciuri, cu cote de la 1,30 la 2,45, ceea ce i-a adus o cotă totală de aproape 1.360. Dintre alegerile sale, 12 au fost pe soliști, ceea ce denotă un mare curaj și încredere de sine, una pe șansă dublă și alta pe goluri.

Cum era de așteptat, super derby-ul Real Madrid – Barcelona, capul de afiș al zilei de duminică, nu putea pe lipsi de pe bilet. A mizat inspirat pe victoria gazdelor, unde a prins și o Super Cotă de 2,40. „Galacticii” au controlat meciul de la un capăt la altul, iar victoria cu 3-1 a venit firesc, fără nicio emoție, „extratereștrii” lui Xavi fiind de această dată doar niște umili pământeni.

ADVERTISEMENT

Din Pemier League, a evitat celălalt șoc al zilei de duminică, Liverpool – Manchester City, încheiat cu un rezultat surprinzător (1-0 pentru gazde), dar a ales alte două jocuri, la care a pronosticat victoria oaspeților. A „înverzit” astfel o cotă de 2,00 la Aston Villa – Chelsea (scor final 0-2) și una de 1,65 la Leeds – Arsenal (scor final 0-1).

În Serie A, a anticipat corect victoria lui AC Milan pe terenul Veronei (scor final 1-2) și a prins o cotă Super Extra de 1,60, în timp ce la meciul Austria Viena – RB Salzburg, din Bundesliga austriacă, s-a abătut pentru prima dată de la miza pe soliști. A anticipat aici că „ambele echipe marchează”, iar scorul final de 1-3 i-a „rezolvat” încă o cotă de 1,60 pe bilet.

ADVERTISEMENT

Pare atât de simplu să câștigi la pariuri, însă nu trebuie să uităm nici de bonusurile pe care le oferă Superbet. Dacă știm să profităm la maximum de ele, câștigurile pe care le vom obține pe biletele noastre vor fi și mai mari.

bilet 17oct_01 ok
Bilet câștigător pariuri

Un penalty în minutul 90+4 i-a salvat cota cea mai mică de pe bilet. Și cei 87.000 de lei…

Cum spuneam anterior, ca să dai lovitura la pariuri, trebuie să fii inspirat și curajos, dar să ai și un dram de noroc. Sau, poate invers, în primul rând să ai noroc… Iar biletul de azi ne demonstrează din plin acest lucru. Ce altceva poți crede când cota cea mai mică de pe bilet (1,30) iese doar datorită unui penalty acordat în minutul 90+4. Este vorba despre meciul AEK Atena – Atromitos, din prima ligă greacă, unde mizase pe „1 solist”. S-a terminat chinuit 1-0 pentru gazde tocmai datorită penalty-ului amintit anterior.

În rest, rezultate oarecum normale și cote ieșite fără prea multe bătăi de cap. Cum a fost cazul meciurilor din Bundesliga germană, unde a mizat pe victoria gazdelor în FC Koln – Augsburg (scor final 3-2, cotă 1,67) și Bayern – Freiburg (scor final 5-0, cotă 1,36), sau a celui din La Liga, unde victoria lui Betis cu Almeria (scor 3-1) i-a înverzit o cotă de 1,60.

Și tot pe „1 solist” a mers la PSG – Marseille (scor final 1-0), marele derby din Ligue 1. Cota de 1,56 a fost înverzită datorită golului marcat de Neymar în prelungirile primei reprize.

Oarecum neinspirat, pariorul nostru și-a „luat țeapă” la meciul din prima ligă norvegiană dintre Valerenga și Bodo/Glimt. Pentru siguranță, a ales aici să meargă pe șansă dublă „X2” la cota de 1,42, dar scorul final de 0-6 ne spune că putea liniștit să se bazeze pe victoria oaspeților. Prindea o cotă mult mai mare, iar câștigul creștea și el substanțial.

Surprinzător, cele mai multe jocuri de pe bilet au provenit din campionatul Belgiei, de unde a anticipat corect victoria gazdelor în Gent – Mechelen (scor 3-0, cotă 1,55) sau cea a oaspeților în Anderlecht – Club Brugge (scor 0-1, cotă 2,45) și Oostende – Royale Union SG (scor 1-6, cotă 1,72).

bilet 17oct_02 ok
Bilet câștigător pariuri

A fost finalul unei zile de vis, dar nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu mare generozitate. Profită acum de ele și ai șansa să dai și tu lovitura la pariuri, chiar și atunci când nu mizezi sume mari pe biletele pe care le joci.

ADVERTISEMENT