EXCLUSIV / Asta este echipa Stelei! Surprizele lui Gâlcă

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
23/08/2014, 19:10
EXCLUSIV / Asta este echipa Stelei! Surprizele lui Gâlcă GALERIE FOTO

UPDATE 19:08 Echipa de start a Stelei:  Arlauskis – Rîpă, Luchin, Filip, Toşca – Breeveld, Neagu – Chipciu, Stanciu, Pîrvulescu – Keşeru

Rezerve: Niţă, Iancu, Prepeliţă, Sănmărtean, Varela, Popa, Vîlceanu

Andrei Dumitraş şi Andrei Pavel sînt doi dintre jucătorii Ceahlăului pentru care partida cu Steaua este una aparte. În 2012, cei doi fotbalişti au semnat contracte pe cinci sezoane cu gruparea din Ghencea, însă doar fundaşul dreapta a apucat să evolueze în tricoul roş-albastru. Deşi a marcat un gol în cele opt partide în care a jucat, Dumitraş nu a fost păstrat, însă, de Gigi Becali şi a fost cedat la Ceahlăul. “Jucăm împotriva celei mai bune echipe din campionatul nostru. Nu putem decît să ne facem jocul şi să obţinem cel mai bun rezultat din acest meci. Domnul Florin Marin ne ajută foarte mult, a adus spiritul de sacrificiu care ne lipsea”, a spus Dumitraş, care este cel mai în formă fotbalist al Ceahlăului. În cele patru etape disputate pînă acum, fundaşul dreapta a marcat golul victoriei cu Pandurii şi a obţinut un penalty în etapa trecută, cu Dinamo.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 2-0,LIGA 1 (20.07.2013)

“Contractul cu Steaua a fost o poveste”

La fel ca şi Dumitraş, Pavel are o sete foarte mare de revanşă în faţa formaţiei care l-a arucat precum o măsea stricată. Imediat după ce a parafat contractul cu gruparea din Ghencea, atacantul a fost cedat la Ceahlăul. “Cei de la Steaua nu şi-au făcut griji, nu au întrebat de situaţia mea. Pentru mine este clar că acel contract cu Steaua a fost doar o poveste. Am semnat acordul de transfer pe cinci ani, cu un salariu lunar fix. În toată perioada ei nu s-au mai interesat de mine, dacă joc sau nu, aşa cum se face cu un jucător care aparţine de un club. Atît timp cît acel contract nu a fost înregistrat la Federaţie, nu are nici o valoare. Pentru mine, Steaua este de domeniul trecutului”, a spus Pavel, conform zch.ro.

A vrut să renunţe la fotbal

Tînărul atacant în care Ceahlăul îşi pune speranţe foarte mari în privinţa partidei cu Steaua a avut, însă, un moment cînd a vrut să renunţe la fotbal. “Îmi pusesem în gînd să o termin cu fotbalul, să trec, cu bine, peste examentul de Bacalaureat şi să-mi văd de drumul în viaţă cu studiile la facultate. Dar se pare că Dumnezeu a vrut să continui şi cu fotbalul. Am înţeles asta ca un semn de sus. Vreau să-i mulţumesc tatălui meu, care m-a încurajat mereu să merg la fotbal”, a dezvăluit Pavel.

440.000 de euro este cota lui Dimitraş conform site-ului transfermarkt.de

3 goluri în 14 partide a marcat Pavel pentru Ceahlăul

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

 

Închide ×