Fotbal intern

Dumitru Cardoso e pregătit să joace în naționala României: ”Trebuie să învăț imnul”

29.11.2019 | 22:16
Dumitru Cardoso e pregatit sa joace in nationala Romaniei Trebuie sa invat imnul
ADVERTISEMENT

Atacantul formației Gaz Metan Mediaș, Dumitru Cardoso, e pregătit să joace în echipa națională a României. Noul selecționer al ”tricolorilor”, Mirel Rădoi, a spus că ar fi interesat de naturalizarea fotbalistului care a jucat și la Napoli, dar și de golgheterul celor de la CFR Cluj, Billel Omrani.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 7,20 este cota pentru ”gazdele marchează 3 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!
ADVERTISEMENT

Dumitru Cardoso e pregătit să joace în naționala României: ”Poate să mă cheme dacă joc bine”

”E ceva care mă face foarte mândru, e frumos. Am vorbit de dimineaţă cu familia. Poate să mă cheme dacă joc bine, dacă dau gol, dacă dau assist, dacă sunt un om decisiv. Dacă nu, stau acasă. Imnul nu îl ştiu. Nu îl ştiu, e greu, trebuie să îl învăţ”, a spus Dumitru Cardoso la Telekom Sport despre o convocare la naționala României.

Imediat după meciul pierdut în deplasare cu Astra Giurgiu, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaș, Edward Iordănescu, a avut o ieșire dură la adresa adversarilor: ”Astăzi fotbalul a pierdut. Din punctul meu de vedere, a fost o echipă pe teren, din prima repriză până în a doua”.

ADVERTISEMENT

”Azi a câştigat antifotbalul”

”A fost o singură echipă care a încercat să joace fotbal. Azi a câştigat antifotbalul. Gazul a avut total controlul, a avut iniţiativa, a avut posesia, am avut ocaziile. Îmi e greu să spun un jucător care nu a ratat o ocazie azi. În condiţii normale, după aspectul jocului şi un rezultat nul ar fi fost total nedrept pentru noi”, a mai spus Iordănescu.

Gaz Metan Mediaș a fost învinsă de Astra Giurgiu, scor 0-1, în primul meci al etapei a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1. În urma acestei victorii, elevii lui Bogdan Andone au urcat pe locul doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT