Sport

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Adrian Cojocaru, arbitrul meciului UTA – FCSB 2-2: „A fost mai nervos cu nervii decât jucătorii”

FCSB a remizat, scor 2-2 cu UTA Arad în grupele Cupei României Betano. Dumitru Dragomir l-a desființat pe Adrian Cojoraru, care a scos din buzunar 4 cartonașe roșii.
20.10.2022 | 13:26
Dumitru Dragomir a dat de pamant cu Adrian Cojocaru arbitrul meciului UTA  FCSB 22 A fost mai nervos cu nervii decat jucatorii
Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Adrian Cojocaru, după deciziile luate în UTA Arad - FCSB. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu a reușit să repete rezultatul de pe Arena Națională cu UTA Arad. Pe stadionul Francisc von Neumann din Arad, cu o parte din titulari menajați pentru duelul cu Sepsi, FCSB a obținut doar un punct în prima etapă a grupelor Cupei României Betano. Adrian Cojocaru, arbitrul partidei, a acordat 4 cartonașe roșii în 11 minute.

Dumitru Dragomir a dat de pâmănt cu Adrian Cojorau: „A fost mai nervos cu cu nervii decât jucătorii”

Dintre cele 4 cartonașe roșii acordate, 3 au mers către tabăra „roș-albaștrilor”. Astfel, FCSB nu se va putea baza pe Radunovic, Octavian Popescu și Bouhenna în duelul cu Sepsi din ultima etapă a turului din SuperLiga. De la gazde, Andrei Chindriș, aflat pe banca de rezerve, a văzut cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Hotărârile lui Cojocaru l-au enervat pe fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, care a reacționat vehement. „Cojocaru a pierdut meciul din mână. (…) A fost mai nervos cu nervii decât jucătorii. 

Arbitrii se cred Dumnezeu pe pământ, frate! Trebuie să fii judecător, frate, n-ai voie să te enervezi. Pe Tavi Popescu l-a dat afară degeaba. Dar așa e la fotbal, mai și greșești”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, despre jocul „roș-albaștrilor”: „Steaua, ca echipă, e echipă slabă”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat jocul FCSB-ului. Dragomir a punctat calitatea individuală a jucătorilor lui Dică, dar a mărturisit că, per total, FCSB este o echipă slabă. De asemenea, Dumitru Dragomir îi dă dreptate lui Bogdan Costicea, omul care l-a adus pe Tavi Popescu la FCSB, asupra faptului că trecerea mijlocașului în spatele atacantului i-a șters evoluțiile bune.

„Steaua nu s-a comportat rău cu atâția tineri. Eu, dacă aș fi la Steaua, pe Tavi Popescu nu l-aș scoate deloc și l-aș lăsa să joc doar acolo, în stânga. Antrenorii l-au stricat pe Tavi Popescu, l-au mutat de colo-colo ca să-i facă loc lui Coman. Steaua, ca echipă, e echipă slabă. Ca individualități, sunt cei mai buni din România. 

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere tactic, Octavian Popescu joacă cel mai bine în partea stângă. Este agresiv, driblează. Părerea mea este că o mare greșeală a Stelei e în momentul în care îl scoate pe Tavi Popescu din echipă”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Nicolae Dică, furios după meciul de la Arad: „La Radunovic primul cartonaş galben a fost gratuit”

Nicolae Dică a contestat arbitrajul din meciul cu UTA Arad al lui Adrian Cojocaru. Tehnicianul „roș-albaștrilor” este de părere că Radunovic a încasat un prim cartonaș galben gratuit, în timp ce Benga, fundașul celor de la UTA „trebuia să ia patru cartonașe galbene”.

ADVERTISEMENT

„Defensiv nu am avut mari probleme, în afară de primul gol. I-am băgat în joc cu primul cartonaş roşu, apoi al doilea, apoi al treilea la Tavi. Nu vreau să comentez arbitrajul, nu e stilul meu. Dar e prea de tot. Benga trebuia să ia patru cartonaşe galbene. Sunt prea supărat acum, nu vreau să vorbesc la cald. Bouhenna a făcut un meci foarte bun, dar a primit două cartonaşe galbene în 20 de secunde. Nu am văzut foarte bine.

La Radunovic primul cartonaş galben a fost gratuit. La Tavi Popescu, la fel. Avem VAR, dar nu ştiu când intervine. Andrei Vlad este un portar care a avut momente foarte bune la FCSB. Târnovanu i-a luat faţa, dar el se antrenează bine, dar i-am spus că atunci când am nevoie de el, vreau să dea totul”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică la finalul meciului de la Arad.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,90 este cota pentru „2 solist” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT