Sport

Dumitru Dragomir a dat lovitura pe final de 2022! A vândut un apartament în București cu o sumă exorbitantă: „E o vedetă internațională”

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir (76 de ani), vinde apartamente de lux în București mai scumpe decât în marile capitale ale lumii. Fiica lui Gigi Becali face concurență.
30.12.2022 | 15:51
Dumitru Dragomir a dat lovitura pe final de 2022 A vandut un apartament in Bucuresti cu o suma exorbitanta E o vedeta internationala
3 milioane de euro ar putea să mai obțină Dumitru Dragomir pentru celelalte apartamente de lux. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir este unul dintre cei mai puternici investitori în imobiliare din fotbalul românesc, iar fostul președinte al LPF e non stop pe șantier.

Dumitru Dragomir a vândut un apartament cu 1 milion de euro în Pipera, unei vedete internaționale: „Este ceva de vis”

Mitică Dragomir a vorbit pentru as.ro despre ultima lovitură pe care a dat-o pe piața imobiliarelor. A vândut un apartament de lux unei mari vedete: „Nu vă spun cine e, că nu am voie”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri pensionar mai are încă trei imobile de lux identice: „(Reporter: Care a fost cel mai scump apartament pe care l-aţi vândut?) Un milion de euro! Aici, în Pipera, am patru apartamente cu piscină interioară. 700 de metri pătraţi un apartament.

Este ceva de vis. Deja unul dintre cele patru a fost vândut. Este o vedetă internaţională (n.r. despre cine ar fi cumpărătorul)”, a declarat misterior „Don Corleone”.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Gigi Becali îi face concurență lui Dumitru Dragomir: „Vine și stă câte o oră jumătate pe șantier”

Alexandra Becali s-a lansat de asemenea în afaceri, iar Dumitru Dragomir e sigur că va da lovitura: „Este frumoasă, deşteaptă şi cu mulţi bani. Am învăţat-o multe că e vecină cu mine. Face un bloc absolut de senzaţie… tot aşa, cu piscină la etaj.

Vine de 3-4 ori pe săptămână, stă câte o oră sau o oră şi jumătate pe şantier. Peste 2-3 ani va fi o foame de apartamente de neinchipuit”, e convins fostul conducător al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Teodora Becali construiește de asemenea blocuri de lux în Pipera

„Peste gard” de Alexandra Becali, construiește și sora sa. FANATIK a fost pe șantierul unde Teodora Becali construiește 700 de apartamente și 50 de case în Pipera, pe terenul oferit de Gigi Becali drept cadou de nuntă.

Prețurile unui apartament de două camere în blocurile construite de surorile Becali pleacă de la 89.000 de euro + TVA, în timp ce pentru apartamentele cu trei camere doritorii trebuie să scoată din buzunare cel puțin 112.000 de euro + TVA.

ADVERTISEMENT

Lucrările merg foarte bine, iar investiția este una considerabilă: „Am estimat investiția totală la aproximativ 40 de milioane de euro și va fi acoperită exclusiv din capital propriu“, a declarat Mihai Teodor Mincu, soțul Teodorei.

ADVERTISEMENT