Sport

Dumitru Dragomir a dezvăluit cauza reacțiilor vulcanice ale lui Dan Petrescu: „Dacă joacă tenis cu Nadal, el vrea să bată! Îl înnebuneşte de cap!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre motivul pentru care Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, are reacții vulcanice.
25.04.2022 | 15:50
Dumitru Dragomir a dezvaluit cauza reactiilor vulcanice ale lui Dan Petrescu Daca joaca tenis cu Nadal el vrea sa bata Il innebuneste de cap
Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre motivul pentru care Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, are reacții vulcanice
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este unul dintre cei mai galonați antrenori români, dar și unul dintre cei mai vulcanici. Recent, tehnicianul campioanei României a criticat arbitrajul lui Szabolcs Kovacs de la partida CFR Cluj – Dinamo Kiev, 0-0, asta deși meciul dintre cele două echipe a fost unul caritabil.

Dumitru Dragomir a dezvăluit cauza reacțiilor vulcanice ale lui Dan Petrescu

Dumitru Dragomir susține că Dan Petrescu este un antrenor orgolios, motiv pentru care își dorește să câștige orice partidă, indiferent de adversar.

ADVERTISEMENT

„De ce eşti patron, doar să-mi cheltuieşti banii? Dan Petrescu nu trebuie să fie orgolios, va lua titlul. Te adaptezi la toate. Dacă joacă tenis cu Nadal, el vrea să bată, îl înnebuneşte de cap.

Fiul meu a jucat tenis cu el. Şi 2-2 dacă joacă, pe un teren mic, cât camera asta, el vrea să câştige.

ADVERTISEMENT

E din naştere şi trebuie să-l înţelegi. Când e haos la o echipă, nu e aproape performanţa. Sunt foarte puţini jucătorii care rezistă presiunii”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Ce a spus Dan Petrescu la finalul partidei CFR Cluj – Dinamo Kiev 0-0

„Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum, a fost Kovacs (n.r. Istvan), următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata lui Kovacs sau băiatul. Și după aia o continuăm… Ok, e meci amical, dar dacă e penalty, mă, băiatule, dă, mă, penalty că a fost clar! Două au fost la aceeași fază.

ADVERTISEMENT

Ce dacă e meci charity? Dacă ei aveau şi nu le dădea, ziceam bravo, tată! Dacă nu mi-ai dat mie, de ce nu mi-ai dat?!

Dar nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce a făcut meciul praf cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40 sau cât a fost. Nu ar trebui să vorbesc despre acest lucru, dar, sincer, nu înțeleg logica acestei delegări.

ADVERTISEMENT

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru el şi pentru fratele lui… Deja ați comis-o, ne-ați curățat.

Lăsați-ne şi pe noi în pace, să jucăm fotbal. Mă uitam la Benzema, că a ratat penalty. Bine că primește! Noi n-am mai primit un penalty nu mai ştiu de când”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei caritabile CFR Cluj – Dinamo Kiev.

Dan Petrescu a revenit pe banca celor de la CFR Cluj, în luna august a anului trecut, după ce Marius Șumudică a fost demis. În prezent, formația din Gruia se află pe primul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 48 de puncte obținute.

ADVERTISEMENT