Sport

Dumitru Dragomir a dezvăluit cum putea Bănel Nicoliță să scape de sărăcie. ”Milionar îl făcea. Îl finanța Gigi Becali”

Fostul președinte al Ligii profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat situația în care a ajuns fostul internațional Bănel Nicoliță. Dragomir știe cum putea ajunge fostul fotbalist milionar în euro.
28.10.2021 | 22:26
Dumitru Dragomir a dezvaluit cum putea Banel Nicolita sa scape de saracie Milionar il facea Il finanta Gigi Becali
Bănel Nicoliță a ajuns iar la fundul sacului. Fostul internațional a anunțat că își retrage echipa din campionat
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate problemele financiare cu care se confruntă fostul fotbalist Bănel Nicoliță, din cauza cărora a ales să fugă din țară.

Ulterior, Nicoliță a confirmat în exclusivitate pentru FANATIK că este plecat din țară, dar a refuzat să vorbească despre problemele financiare.

ADVERTISEMENT

Ce ar fi trebuit să facă Bănel Nicoliță ca să scape de sărăcie

Dumitru Dragomir laudă inițiativa fostului fotbalist de a părăsi România pentru a munci în străinătate după ce și-a pierdut cea mai mare parte din banii agonisiți în sport, investind în echipa din orașul natal Făurei.

”Și dacă îl caută cămătarii ce? Eu cred că a plecat și de frică și că nu mai avea ce să mănânce aici. Dacă nu faci o afacere care să producă, care să îți aducă banii înapoi, banii se duc foarte ușor, iar el s-a dus să muncească. Nu este de râs.

ADVERTISEMENT

Dacă s-a dus să muncească, bravo lui! Muncește, își câștigă banii, că aici în România ce să faci? Aici ori reușești ori nu reușești și ești prăpădit toată viața că îți fuge și nevasta, cum s-a întâmplat la el. Copiii îi cer, nu ai de unde să le dai, e ca la balamuc. Locuri de muncă nu mai găsești aici”, a spus Dragomir.

În acest moment nu este foarte clar unde se află Bănel Nicoliță, fie în Statele Unite, fie în Mexic. Fostul șef de la Ligă spune că fostul fotbalist ar fi avut o șansă importantă să ducă un trai lipsit de griji, cu o condiție.

ADVERTISEMENT

”Dar ar fi putut să se facă preot Bănel, atunci îl finanța Gigi Becali. Dacă se făcea preot, eu vă spun că Becali îl făcea milionar. E cuminte rău de tot”, a declarat Dumitru Dragomir la Prosport.

Dumitru Dragomir, antreprenor în construcții, crede că Nicoliță nu ar fi făcut față în acest domeniu

Încă dinainte să se pensioneze, Dumitru Dragomir a pornit o afacere în domeniul construcțiilor și este milionar. Întrebat dacă ar fi dispus să-l angajeze pe Bănel Nicoliță pe șantierele lui, Dragomir a spus că fostul fotbalist nu ar face față.

ADVERTISEMENT

”La mine trebuie să muncească și după trei zile fuge. În construcții, se muncește al dracului! E grea munca!

Eu stau toată ziua pe șantier și văd, munca e grea pe șantier, stai în frig, stai în ploaie. E greu, Bănel a fost învățat cu altă viață, nu e viață de fotbalist asta”, a detaliat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Bănel Nicoliță a avut mari probleme familiale, despre care FANATIK a relatat în exclusivitate, după ce a decis să investească la CS Făurei. Fosta lui soție a decis să pună capăt căsniciei, iar ulterior a avut numeroase probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT