Fotbal intern

Dumitru Dragomir a fost aproape să cumpere Dinamo. De ce a picat afacerea: „Ne duceam să ne facem de râs?”

19.05.2020 | 14:18
Dumitru Dragomir a fost aproape sa cumpere Dinamo De ce a picat afacerea Ne duceam sa ne facem de ras
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre cum a fost aprope să cunpere Dinamo, într-un plan bine pus la punct.

Dumitru Dragomir a fost aproape de a cumpăra Dinamo

Dumitru Dragomir a povestit planul pe care îl pusese la cale pentru a cumpăra Dinamo: La Dinamo trebuie să vină unul cu bani, Negoiță are dreptate. Nici cu un leu nu o poate vinde. Lumea nu mai are bani, acum se feresc ca dracu de tămâie.

ADVERTISEMENT

Nu știi ce vine peste noi cu coronavirusul. Dacă îngheață televiziunile, fotbalul a intrat în colaps. 

Să dea la suporteri, Negoiță trebuie să scape de cheltuieli. Banii de la suporteri se termină într-o săptămână. Au intenții bune, însă ar trebui minim 500.000 de suporteri să dea 100 de lei pe lună ca să poată ține echipa”.

ADVERTISEMENT

„Da, am discutat cu Nețoiu, Borcea, nu știu dacă și cu ceilalți am vorbit despre Pițurcă, dar stabilisem deja. Cu Cataramă, cu Badea, inclusiv Negoiță.

Pițurcă era de acord numai că s-a împotmolit, pentru că era nevoie de mulți bani. Eu am fost conducător și știu ce înseamnă, că așa strângeam 5 milioane pentru sezonul ăsta. 

ADVERTISEMENT

Noi ne duceam acolo să ne facem de râs? De aia nu ne-am dus, ne făceam de râs! Mă duceam eu și cu Borcea să jucăm? Trebuie să aduci fotbaliști de valoare”, a spus Dumitru Dragomir la TV Pro X.

Victor Pițurcă putea antrena Dinamo

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Victor Pițurcă putea antrena Dinamo, după un plan al fostului șef LPF: „Gândisem departe, eram vreo 9 oameni, printre ei Nețoiu, Borcea, Badea, Cataramă, Negoiță și el era pe listă.

ADVERTISEMENT

„Îl puneam pe Pițurcă antrenor. Discutasem să îl putem antrenor, eram gata gata să băgăm banii. Ei voiau ca eu să fiu președinte, eu nu mai am anii ca să țin la presiuni.

Vreau și eu să mai trăiesc 20 de ani. Sunt infleunțe foarte mari la Dinamo. Dacă nu ai cel puțin 3 ani la rând cu câte 5 milioane pe an pentru transferuri, nu te duce la Dinamo. Te măncâncă galeria”.

„Eu aș fi mers alături de specialiști, mă duceam în Argentina în Brazilia să caut jucători”, a mai spus Dumitru Dragomir

ADVERTISEMENT