Sport

Dumitru Dragomir a găsit vinovatul în cazul Halep: „Ți-am spus aici că ea a nenorocit-o!”

Cazul de dopaj al lui Halep a făcut înconjurul lumii. Mouratoglou a ieșit de curând la rampă și a recunoscut că echipa sa i-a dat Simonei acele vitamine care au dus la suspendarea ei.
17.11.2023 | 09:43
Dumitru Dragomir a gasit vinovatul in cazul Halep Tiam spus aici ca ea a nenorocito
Dragomir stie cine e vinovat pentru suspendarea Simonei Halep
ADVERTISEMENT

Halep a fost depistată cu substanța Roxadustat la US Open în anul 2022. Simona a primit nu mai puțin de 4 ani de suspendare și riscă să își încheie cariera într-o manieră neplăcută. Patrick Mouratoglou a arătat cu degetul către producătorul de medicamente de la care a achiziționat acele vitamine.

Dragomir o suspectează pe soția lui Patrick Mouratoglou

“Amintește-ți ce ți-am spus la emisiunea ta. Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul.

ADVERTISEMENT

Domne, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală. 

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces, păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el. Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă.

ADVERTISEMENT

Ea simțindu-se vinovata. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun că nu am încontro, a ieșit el și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir.

Halep așteaptă de la TAS verdictul final

Procesul în care este implicată Simona Halep poate rezulta în nevinovăția fostului număr 1 mondial. Halep și-a argumentat poziția și a confirmat în nenumărate rânduri faptul că ea nu a luat în mod voit Roxadustat  și nici o altă substanță aflată pe lista interzisă.

ADVERTISEMENT

În acest moment, există acuzația referitoare la neregulile din pașaportul biologic al lui Halep. A doua acuzație se concentrează pe descoperirea substanței interzise Roxadustat, identificată în timpul testelor regulate de urină efectuate la US Open în 2022.

Patrick Mouratoglou este fostul antrenor al Serenei Williams. Americanca s-a bucurat când a aflat de suspendarea Simonei Halep. Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon. Infrângerea a afectat-o enorm pe Serena la acea vreme.

ADVERTISEMENT

”MAX Profețiile lui Mitică” se numără printre cele mai populare podcasturi de sport din mediul online românesc. Dumitru Dragomir te așteaptă în fiecare luni, începând cu ora 13:30, exclusiv pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea poate fi vizionată și în reluare. începând de miercuri, de la ora 10:30.

Dragomir o suspecteaza pe sotia lui Mouratoglou

 

ADVERTISEMENT