Sport

Dumitru Dragomir a prefațat Rapid – U Craiova: „Se vor bate la titlu! Au un jucător care va pleca pe milioane multe!” Exclusiv

Dumitru Dragomir a analizat pentru FANATIK derby-ul dintre Rapid și Universitatea Craiova și e de părere că giuleștenii se pot bate la titlu în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.
28.08.2021 | 14:12
Dumitru Dragomir a prefatat Rapid  U Craiova Se vor bate la titlu Au un jucator care va pleca pe milioane multe Exclusiv
Dumitru Dragomir e de părere ca Rapis se poate bate la titlu în Liga 1
ADVERTISEMENT

Rapid – Universitatea Craiova și CFR Cluj – FCSB sunt duelurile-șoc din etapa a șaptea a Ligii 1, iar Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat cele două meciuri în exclusivitate pentru FANATIK.

„Oracolul de la Bălcești” e de părere că echipa lui Mihai Rotaru nu are șanse la podium în acest sezon, în timp ce Rapidul are unul dintre cei mai buni antrenori din România și încă doi-trei jucători care puteau fi convocați la echipa națională.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl ridică în slăvi pe Mihai Iosif: „Parcă e Mafalda! E excepțional și are multă minte”

Dumitru Dragomir este profund impresionat de ceea ce a reușit Mihai Iosif la Rapid, după ce a luat echipa de locul 13 din Liga 2 și a adus-o în câteva luni pe locul 2 în Liga 1: „Rezultatele vorbesc băi fraților! Gândiți-vă la o echipă promovată, pe care a luat-o de pe locul 13 în liga a doua, a dus-o în play-off și apoi în Liga 1! Cine credea că se duce în play-off?

După ce a intrat în play-off, cine credea că promovează? După ce a promovat, cine credea că va reuși cu doi juniori, care acum sunt de echipă națională, luați de la echipa «Juniorul» să ajungă pe locul doi? Vor urma și înfrângeri, dar deocamdată a demonstrat că are multă minte acest Iosif”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF este nemulțumit de decizia FRF-ului de a nu le permite antrenorilor fără licență să vină la conferința de presă: „Au antrenorul ăsta care este de excepție și nu înțeleg de ce Federația nu le dă voie să se exprime pentru că aud unii tâmpiți care spun pe la televizor: «Da ce domne dacă nu ai permis de conducere poți să conduci mașina?».

Păi ăsta are carnet de conducere că este deja antrenor! Numai că n-are carnet să conducă basculante! Ăsta nu e fără carnet, să zici că nu antrenor. Eu am stat de vorbă cu el înainte de meciuri și ce spune aia iese! Parcă e Mafalda! E unul dintre cei mai inteligenți antrenori din această țară”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” face o nouă previziune: „Rareș Ilie la 20 de ani e jucător de multe milioane!”

Dumitru Dragomir este impresionat de jucătorii tineri ai Rapidului și consideră că mijlocașul Rareș Ilie va fi vândut în doar doi ani de zile pe o sumă foarte mare: „Nu m-a surprins Rapidul! Cu un patron așa serios, cu un președinte valoros și cu un antrenor de excepție era imposibil ca echipa să nu dea randamentul necesar. Plus că dispun de câțiva jucători foarte buni, trecuți pe la echipele naționale, iar tinerii, cei doi-trei juniori, Pănoiu, Sefer și în primul rând Rareș Ilie, care este cel mai tare din toată țara la vârsta lui. Are doar 18 ani. La 20 de ani e jucător de multe milioane!”.

Dragomir se aștepta ca cel puțin Dragoș Grigore și Claudiu Belu să fie chemați de Mirel Rădoi la echipa națională, unde s-a vorbit și despre revenirea lui Cristi Săpunaru: „Mă așteptam ca Rădoi să îi cheme pe Grigore și pe Belu, dar văd că nu i-a luat. Să vedem ce o să fie. Încearcă și Mirel săracul toate variantele! Nu putem să sperăm la nouă puncte din meciurile astea. Ar fi o performanță formidabilă pentru Rădoi!”.

ADVERTISEMENT

Omul de fotbal vrea să risipească zvonurile conform cărora la Rapid este implicat și politicul și pune mâna în foc că singurul finanțator al clubului este Victor Angelescu: „Eu știu tot ce se întâmplă la Rapid, mai ales că nepotul meu joacă acolo! Vă spun că singurul implicat e Victor Angelescu, care a cumpărat de la Roncea și acțiunile Primăriei Sectorului 1. Rapidul poate trăi jumătate de an numai din încasările de la stadion. Dacă vinde 30-40.000 de bilete la fiecare meci vor câștiga o groază de bani”.

Dumitru Dragomir nu crede în Universitatea Craiova: „Echipa e de la locul patru în jos!”

Dumitru Dragomir nu le dă nicio șansă la primele locuri celor de la Universitatea Craiova și e de părere că echipa lui Reghecampf nu va termina în primele patru în acest sezon: „Craiova nu are jucători! Reghe e un antrenor bun și au în Bănie niște condiții de nivel european, iar patronul e la zi cu toate cheltuielile. Echipa însă e de la locul patru în jos!

„Mitică de la Ligă” îl sfătuiește pe Mihai Rotaru să mai aducă cel puțin patru-cinci jucători dacă vor să aibă vreo șansă la titlul de campioană: „Mai au nevoie de patru-cinci jucători ca să se bată la titlu cu șanse reale. Trebuie jucători valoroși în toate compartimentele!”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru FANATIK.

  •  18 ani a fost Dumitru Dragomir președintele Ligii Profesioniste de Fotbal
  • 5 puncte diferență sunt între Rapid și Universitatea Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT