Sport

Dumitru Dragomir a răbufnit după eșecul naționalei în Bosnia: „Zero barat! Din punct de vedere tactic, nota 3!”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îi face praf pe jucătorii naționalei României, cât și pe selecționerul Edi Iordănescu.
08.06.2022 | 10:48
Dumitru Dragomir a rabufnit dupa esecul nationalei in Bosnia Zero barat Din punct de vedere tactic nota 3
Dumitru Dragomir e dezolat după al patrulea meci consecutiv fără victorie în mandatul lui Edi Iordănescu la națională. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

România a pierdut și în Bosnia, iar suporterii i-au făcut praf pe jucătorii lui Edi Iordănescu, care rămâne fără victorie pe banca naționalei. Dumitru Dragomir l-a criticat și el atât pe selecționer, cât și pe jucători.

Dumitru Dragomir e resemnat: „Ce speranțe, fraților? Mi-e rușine!”

Fostul președinte al LPF a fost extrem de nemulțumit de evoluția „tricolorilor” și în meciul cu Bosnia: „Ce speranțe, fraților? Din punct de vedere tactic, am jucat de nota 3! Din punct de vedere tehnic, tot nota 3! N-am văzut un dribling! A fost un haos ce n-ai pomenit! Unde au văzut jucătorii că au făcut un joc mai bun?”, a comentat Mitică Dragomir, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir nu înțelege cum naționala României nu a reușit să își creeze decât o singură ocazie: „Am mai avut o singură ocazie, venită din greșeala lor. Mi-e rușine! Eu am prins meciuri extraordinare, dar de șapte-opt ani suntem zero barat! Nu ieșim din criza asta nenorocită”.

Mitică Dragomir nu a fost deloc de acord nici cu sistemul de joc folosit de Edi Iordănescu și i-a atacat dur pe jucători: „Eu nu sufăr ideea cu 3-5-2. Este o tâmpenie mare, se încurcă unul pe altul. Haos total, ce tactică e asta?! Iordănescu a încercat, dar nici jucători de calitate nu prea are. Dacă vrem să vindem un jucător mâine, nu luăm 100.000 de euro pe toți!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, concluzii amare: „A fost haos mai mare decât în meciul cu Muntenegru”

Dumitru Dragomir e de părere că naționala a arătat mai rău decât în meciul cu Muntenegru: „A fost haos mai mare decât în meciul cu Muntenegru, degeaba spune lumea că am jucat mai bine aseară. Noi în minutul 70 eram terminați, nu puteam fugi. Suntem mereu ultimii în lupta directă cu adversarul”.

Nici Florin Niță nu a scăpat de criticile „Oracolului de la Bălcești”: „Mă duc și mă dau cu capul de bară dacă-mi spune cineva că Niță n-a greșit la gol. Cum să-ți dea așa gol? Stai pe linia porții, faci plonjon și-i dai mingea în fața porții?”.

ADVERTISEMENT

Singurii „tricolori” care au primit o vorbă bună din partea lui Dragomir au fost Octavian Popescu și Andrei Burcă: „Aș remarca doar doi jucători, pe Burcă și pe Octavian Popescu. Puștiul ăsta a încercat să facă ceva când a intrat.

Dragomir a fost surprins că Edi Iordănescu l-a lăsat din nou pe bancă pe Octavian Popescu: „Mă așteptam să joace cu Tavi titular. Nu știu cum a gândit Iordănescu, n-aș vrea să-l critic”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,60 este cota pentru „PSFX” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT