Fotbal intern

Dumitru Dragomir a vorbit despre venirea lui Mihai Teja la FCSB: „Nu știu dacă știați asta despre el”

26.12.2018 | 23:23
Dumitru Dragomir a vorbit despre venirea lui Mihai Teja la FCSB Nu stiu daca stiati asta despre el

Chiar dacă nu se bucură de o prea mare încredere din partea fanilor de la FCSB, Mihai Teja este susținut și lăudat de oamenii care activează sau au trecut prin fotbal. 

Dumitru Dragomir nu face excepție și a oferit recent o declarație prin care își arată susținerea față de Teja.

Dumitru Dragomir a vorbit despre venirea lui Mihai Teja la FCSB

“Nu știu dacă știați, dar Teja e doctor în fotbal. A învățat foarte multe, e doxat” – a spus Dumitru Dragomir la PRO TV.

Nicolae Dică a plecat de la FCSB după eșecul din partida cu CFR Cluj, ultima din fotbalul românesc în 2018. La finalul jocului, Becali și-a criticat în termeni duri antrenorul, iar acesta nu a acceptat umilința, hotărând să plece.

Recent, Gigi Becali a stat de vorbă cu patru antrenori: Dan Alexa, Mihai Teja, Edward Iordănescu, dar și Marius Șumudică. În cele din urmă l-a ales pe Mihai Teja, Acestuia nu i-a fost greu să plece de la Gaz Metan deoarece nu avea nicio clauză de reziliere a contractului.

Titlul este obiectivul lui Teja

Teja are misiunea de a aduce primul titlu pentru FCSB după o așteptare de patru ani. Roș-albaștrii au ratat de fiecare dată titlul în precedentele trei sezoane. Acum au de recuperat un handicap de șase puncte față de CFR Cluj până la finalul sezonului regulat.

FCSB a ratat deja două obiective în acutala stagiune: a fost eliminată în optimile Cupei României de Dunărea Călărași, iar în play-off-ul Europa League a fost scoasă de Rapid Viena. Primul meci din 2019 pentru FCSB va fi în deplasare cu Dunărea Călărași.