Fotbal intern

Dumitru Dragomir, anunț despre falimentul lui Dinamo: „De unde să scoți 30 de milioane?”

12.12.2020 | 12:13
Dumitru Dragomir anunt despre falimentul lui Dinamo De unde sa scoti 30 de milioane
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunțat că situația de la Dinamo este imposibil să mai fie salvată. El consideră că alb-roșiii vor intra în faliment.

„Câinii” au reușit să lege cinci meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care ultimele patru au fost victorii. Cu toate acestea, finalul anului ar putea aduce și falimentul clubului.

ADVERTISEMENT

Doar suporterii mai țin Dinamo în viață și vând bilete virtuale la meciuri, pentru a le acorda jucătorilor prime. Dumitru Dragomir crede că fanii nu au forța necesară pentru a salva clubul.

Dumitru Dragomir, anunț despre falimentul lui Dinamo: „Mai vine o datorie de 23 de milioane”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat că dezastrul lui Dinamo este iminent. El crede că meciurile cu CFR Cluj și Academica Clinceni vor fi ultimele jucate de echipa alb-roșie înainte de falimentul din iarnă.

ADVERTISEMENT

„Părerea mea este că e faliment. Nu se bagă nimeni la Dinamo. Ideea suporterilor este formidabilă, dar aici trebuie multă strădanie să poţi să strângi banii şi apoi să-i cheltuieşti fără necazuri.

 Când am auzit de datorii şi de procesul pentru 23 sau 24 de milioane de dolari  pe care ANAF-ul, Pop, Şerban Pop i-a redus-o. Că s-ar putea să vină şi aia, ultima lovitură. Atunci e KO total! De unde să scoţi 30 de milioane aiurea? Ştii ce datorii mai sunt pe la ăsta, pe la Negoiţă? Că nu ştii ce acte au făcut. Nu se bagă nimeni!

ADVERTISEMENT

Atunci când m-a dat pe mine afară (n.r. de la preşedinţia LPF) am ştiut. Pentru că mi-a spus Negoiţă că-i scuteşte Şerban Pop de 24 de milioane de dolari. Şi se pare că 23 de milioane le-a ridicat-o.

Atunci, cu promisiunea lui Ponta, că dacă mă dă pe mine afară îi rezolvă. I-a rezolvat doar pe Dinamo, mi se pare pe Tg Jiu şi nu mai ştiu pe cine”, a spus Dragomir la Digisport.

ADVERTISEMENT

Laudă eforturile lui Jerry Gane și ale suporterilor: „Au strâns rândurile”

Dinamo are patru victorii consecutive, iar ultimele două au fost obținute cu Jerry Gane pe banca tehnică. În etapa a 13-a a Ligii 1, „câinii” s-au impus cu 4-1 în fața Politehnicii Iași. Dragomir laudă atitudinea dinamoviștilor, însă crede că eforturile fanilor și ale celor de la echipă sunt în zadar.

„E meritul lui Gane și Contra. Sunt de felicitat dacă au strâns rândurile și au făcut echipa să joace. Dar mai joacă două meciuri și gata! Părerea mea e că după aceea urmează falimentul! Nu se bagă nimeni la Dinamo acum.

Ideea suporterilor e formidabilă, dar trebuie multă strădanie ca să strângi bani și după să îi cheltuiești fără necazuri! Când auzi ce datorii sunt…”, a mai spus Dragomir.

 

ADVERTISEMENT