Fotbal intern

Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo: “Se bate la retrogradare”

30.09.2018 | 11:28
Dumitru Dragomir anunta dezastrul la Dinamo Se bate la retrogradare

Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo şi crede că echipa din Ştefan cel Mare nu va putea evolua în play-off nici în acest sezon. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a mai discutat şi despre plecarea lui Florin Bratu de la club şi aducerea lui Claudiu Niculescu.

Totodată, Dragomir l-a criticat şi pe Dan Nistor după conflictul avut cu”Mitraliera” şi spune că în scurt timp acesta se va certa şi cu noul tehnician, Claudiu Niculescu“Pițurcă este un antrenor trăznet. Eu nu mai vorbesc cu el, dar eu l-am propus la echipa națională. Cum să nu fie un antrenor bun? A fost antrenor de talie mondială. Nu se duce el la Dinamo, nu e tolomac. Acolo te duci dacă nu ai ce mânca. Niculescu de unde avea să-și mai plătească pensia alimentară? El este un copil educat…dar Dinamo nu va prinde play-off-ul. Ce play-off? Dinamo e la retrogradare, cu Voluntariul.

Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo

Eu nu-l schimbam pe Bratu de la Dinamo. Îl dădeam afară pe Nistor imediat, îl vindeam, dar nu renunțam la Bratu. O să vedeți că și cu Claudiu se va certa, dar nu este un fotbalist rău, are personalitate. La Mircea Lucescu sau la Răzvan nu avea ce să mai caute la Dinamo.

Dacă eram conducător la Dinamo, nu renunțam la Bratu, dar asta nu însemnă că Niculescu nu e bun. Cred că Nistor n-ar fi suflat în front la Steaua, nu știu … E arțăgos așa, are personalitate. Mie mi-au plăcut jucătorii cu personalitate, dar în slujba echipei”, a spus Dumitru Dragomir la un post de televiziune.

Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo. Claudiu Niculescu în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 28 septembrie 2018
Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo. Claudiu Niculescu în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Dragomir spune că urmează vremuri grele la Dinamo pentru că, în opinia sa, echipa nu va juca în play-off nici în acest sezon.