Sport

Dumitru Dragomir, atac dur la adresa unui “tricolor” după Finlanda – România 1-1: ”E lipsă de valoare!”.

Fostul președinte al LPF; Dumitru Dragomir, a comentat rezultatul ”tricoloriilor” la Helsinki și l-a criticat pe George Pușcaș.
24.09.2022 | 11:30
Dumitru Dragomir atac dur la adresa unui tricolor dupa Finlanda  Romania 11 E lipsa de valoare
Dumitru Dragomir spune că Pușcaș nu trebuia scos în meciul cu Finlanda și afirmă că înlocuitorul acestuia, Pușcaș, nu are valoare. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

România a remizat, 1-1, la Helsinki, cu Finlanda, în etapa a 5-a a Ligii Națiunilor. Un rezultat în urma căruia ”tricolorii” rămân pe loc retrogradabil. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat prestația ”tricolorilor” și nu a avut

Dumitru Dragomir: “La Pușcaș e lipsă de valoare. Alibec nu trebuia scos”

După remiza de la Helsinki, România rămâne pe ultimul loc din Grupa C, la un punct în spatele Finlandei. Totuși, tricolorii mai au șanse să evite retrogradarea în Divizia C.

ADVERTISEMENT

Pentru a bifa acest obiectiv, România trebuie să învingă Bosnia, luni, în Giulești, iar Finlanda să nu câștige în Muntenegru. În aceste condiții, ”tricolorii” ar avea 7 puncte, în timp ce finlandezii ar avea 5 puncte, în caz în înfrângere, sau 6 puncte, în caz de remiză.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat prestația naționalei, la GSP Live. Și s-a arătat mulțumit de efortul jucătorilor, ca și de realizările unora. A avut însă și reproșuri de făcut.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a displăcut, a arătat altfel echipa națională. Au alergat foarte mult. Sorescu a jucat tactic extraordinar de bine.

Și Man a jucat tactic bine, dar nu a ieșit cu nimic în evidență. Însă a închis foarte bine, pe partea lui nu a centrat niciodată fundașul stânga. Nici pe partea cealaltă la Sorescu.

ADVERTISEMENT

La mijlocul terenului nu au jucat rău, dar prea lent totuți. Alibec nu trebuia scos. A jucat bine și după părerea mea e jucătorul care face legătura între mijloc și înaintare.

E fotbalist care ar trebui 2-3 ani de zile să joace bine pentru echipa națională. La Pușcaș e lipsă de valoare. Un jucător de valoare pasa imediat cu exterirul în dreapta și câștigam ușor meciul.

ADVERTISEMENT

Fundașii laterali bunicei, chiar dacă a greșit Bancu la gol. Nu a greșit numai el, portarul nu are nicio vină, dar fundașii centrali trebuiau să strângă mult mai mult. Mi-au plăcut și Stanciu și Drăguș când au intrat”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT