Sport

Dumitru Dragomir, atac virulent la adresa ultrașilor lui Dinamo: „Niște demenți, cum să faci așa ceva?”

Dumitru Dragomir i-a atacat în termeni duri pe suporterii lui Dinamo care l-au umilit pe mijlocașul Deian Sorescu și i-au dat jos tricoul la meciul de la Mioveni.
20.12.2021 | 11:38
Dumitru Dragomir atac virulent la adresa ultrasilor lui Dinamo Niste dementi cum sa faci asa ceva
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, i-a pus la zid pe ultrașii lui Dinamo care l-au dezbrăcat pe Sorescu de tricou la meciul de la Mioveni.

Suporterii lui Dinamo nu s-au oprit aici și au încercat să blocheze autocarul echipei pe autostradă în drum spre București și i-au băgat în ședință pe jucători.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îi pune la zid pe ultrașii lui Dinamo care l-au dezbrăcat pe Sorescu: „Fraților, niște demenți!”

Dumitru Dragomir nu îi acuză pe suporterii lui Dinamo doar de huliganism, ci consideră că le lipsește orice formă de cultură fotbalistică.

„Fraților, niște demenți! Nu analfabeți, niște oameni fără pic de cultură sportivă. Chiar dacă joacă prost, ăla muncește, tu nu plătești nici biletul la meci! Te duci și-l dezbraci pe fotbalist?”, a spus Mitică Dragomir la GSP.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, clubul Dinamo ar fi trebuit să fie sancționat pentru comportamentul suporterilor și să dispute următoarele cinci partide fără spectatori:

„Mă, eu dacă eram conducător la Ligă, suspendam 5 etape clubul Dinamo! Să se învețe minte. E lipsă de respect. Respectă omul, indiferent ce muncește și ce meserie are. Te duci să-i arunci tricoul pe jos tu, un derbedeu?!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îi ia apărarea lui Deian Sorescu: „L-aș face cel mai bun fundaș dreapta din țară”

Fostul conducător de club e de părere că Deian Sorescu este un jucător de valoare, însă ar trebui folosit pe postul de fundaș dreapta.

„Sorescu? Dacă aș fi președinte la un club, l-aș face cel mai bun fundaș dreapta din țară. Are o forță în picioare și o plecare de pe loc formidabile și o capacitate de efort ieșită din comun”.

ADVERTISEMENT

Un fost jucător al Stelei și al Rapidului îi distruge pe ultrașii lui Dinamo: „E cel mai urât lucru pentru un suporter!”

Fostul jucător al Stelei și al Rapidului, Robert Niță, a avut și el o ieșire extrem de acidă la adresa suporterilor lui Dinamo: „Am văzut vehemența cu care aseară, niște nebuni, că nu pot fi numiți oameni sănătoși ăia care… Și eu zic nebuni că sunt elegant. Ăia sunt niște descreierați! 

DDB-ul va pierde foarte mulți bani cu gestul ăsta! Și echipa va pierde mult ca imagine, pentru că nu ia nimeni atitudine. Descreieratul ăla îl trage pe Sorescu lângă el, îi smulge tricoul și îl aruncă pe jos.

Pentru un suporter adevărat, tricoul ăla și emblema sunt sfinte! E icoana la care te închin și o pupi! Nu poți să o dai pe jos. E cel mai urât lucru pentru un suporter! Putea să fie trompeta trompetelor Sorescu”.

ADVERTISEMENT