Fotbal intern

Dumitru Dragomir crede că Gigi Mulțescu o va salva pe Dinamo: ”Cine a făcut schimbarea n-a fost prost”

17.07.2020 | 10:32
Dumitru Dragomir crede ca Gigi Multescu o va salva pe Dinamo Cine a facut schimbarea na fost prost
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, crede că antrenorul Gigi Mulțescu o va salva de la retrogradare pe Dinamo.

Gheorghe Mulțescu a fost adus în locul lui Adrian Mihalcea la cererea suporterilor dinamoviști în încercarea disperată de a evita căderea în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Noul tehnician al ”câinilor” nu a putut debuta oficial, deoarece șase jucători au fost depistați pozitiv la Covid-19 și LPF a amânat restanța cu Chindia Târgoviște, care ar fi trebuit să se dispute joi.

Gigi Mulțescu e salvarea lui Dinamo, consideră Dumitru Dragomir

Deși situația este dramatică la Dinamo, Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Mulțescu poate salva echipa de la retrogradare, mai ales că este recunoscut pentru faptul că știe să scoată la capăt astfel de situații.

ADVERTISEMENT

”E posibil să retrogradeze, dar au un program bun, iar Țălnar și ‘Smurd’ sunt norocoși. Oameni valoroși. Au fost și mari fotbaliști, dar și antrenori cu rezultate. Cine a făcut schimbarea n-a fost prost. Cu toate că Mihalcea nu are nicio vină. S-a dus la o echipă vai de mama ei”, a spus Dragomir pentru gsp.ro.

”Îmi pare rău de Dinamo. Să văd ce fac acum și le bag și eu niște bani. Îmi fac card DDB. Dacă intră în divizia B, mă mai gândesc. Dacă se salvează, atunci vreau să mă bag. Membru Elite”, a mai declarat fostul șef de la LPF.

ADVERTISEMENT

”Dinamo a avut una dintre cele mai bune organizări de club. Cu centru de juniori puternic. S-a ales praful. Și acolo sunt antrenori tari, e Emil Ursu, care ar trebui să fie unul dintre primii 5 din țară”, a menționat Mitică.

Dragomir precizează că nu se mai gândește la o revenire în fotbal și anunță că Dinamo are mare nevoie de bani în acest moment: ”În afară de drepturile TV, cel puțin încă cinci milioane. Nu numai un an sau doi. Trebuie să ai o rezervă de cinci ani”.

ADVERTISEMENT

Întrebat cât va rezista clubul din ajutorul venit de la suporteri, fostul președinte al LPF a răspuns: ”Anul acesta. Dacă nu găsește pe cineva să bage bani, gata. Nu mulți. Dar o primă tranșă de 5-6 milioane, ca să poți lua 3-4 jucători de valoare”.

ADVERTISEMENT