Fotbal intern

Dumitru Dragomir crede în strategii murdare: „După ce se termină campionatul nu se mai îmbolnăveşte nimeni“

18.07.2020 | 19:24
Dumitru Dragomir crede in strategii murdare Dupa ce se termina campionatul nu se mai imbolnaveste nimeni
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal, a comentat situaţia noilor cazuri de infectare cu coronavirus apărute în Casa Pariurilor Liga 1.

„Oracolul din Bălceşti“ este de părere că unele dintre acestea ar putea fi false, totul făcând parte dintr-o strategie murdară a unora dintre cluburile de primă ligă, în acest final de campionat.

ADVERTISEMENT

Ipoteza aceasta circulă şi prin conducerea FCSB-ului, Gigi Becali mărturisind o discuţie avută cu Mihai Stoica pe marginea partidei amânate cu CFR Cluj.

Dumitru Dragomir, despre eventualele pedepse: „N-ar fi caz penal. Nu s-ar întâmpla nimic!“

„Bineînţeles că se poate apela la dezinformări. Mâine se pot opri toate meciurile, că zice unul că e bolnav. N-ar fi caz penal, nu s-ar întâmpla nimic, ce dracu’!“, a declarat Dragomir la Digisport.

ADVERTISEMENT

„Cei care au făcut recomandările astea să răspundă. Trebuia să se spună explicit: dacă se îmbolnăvesc, se joacă în continuare cu juniorii. Şi-atunci nu se mai îmbolnăvea niciunul. Ei au greşit, ei să se descurce. Pentru Dinamo şi pentru Craiova este mai rău acum. În momentul în care ştii rezultatul… Sunt multe lucruri de discutat aici“, a acuzat „Corleone“.

„Campionatul şi Cupa sunt compromise total şi cred că acest campionat ar trebui să se oprească, să nu retrogradeze nimeni. Să promoveze două sau trei sau chiar 4 echipe şi să fie din nou 18“, a propus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Convingerea mea e că, după ce se termină campionatul, nu se mai îmbolnăvește nimeni! Mai devreme sau mai târziu se va da drumul și la spectatori, nu poți juca așa la infinit. Trebuie să ținem cont de recomandările specialiștilor, dar să nu exagerăm“, a încheiat fost şef al LPF.

FCSB – CFR Cluj, derby-ul etapei a opta, care era programat în sâmbătă, de la 21:00, a fost amânat din cauza apariţiei unui caz de Covid-19 în tabăra oaspeţilor. De asemenea, alţi trei jucători de la Dinamo au fost diagnosticaţi având coronavirus, totalul „câinilor“ infectaţi ajungând la 10.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Nu cumva au făcut aştia o şmecherie?“

Dumitru Dragomir nu este singur adept al teoriei strategiilor murdare. Gigi Becali a luat şi el în calcul un asemenea scenariu în ceea ce îi priveşte pe rivalii de la CFR Cluj.

„Am aflat acum recent de cazul de la ei, vorbeam cu MM Stoica. El mi-a spus că meciul s-a amânat. M-am gândit să nu fie o strategie. Chiar i-am spus lui MM: ‘Nu cumva au făcut ăștia vreo șmecherie, să se joace meciul ăsta după finala Cupei?’. Pentru noi e superbine, e extraordinar. Cel mai rău e pentru Craiova! CFR va ști totul, va ști ce trebuie să facă“, a povestit patronul FCSB la acelaşi post de televiziune.

ADVERTISEMENT