Fotbal intern

Dumitru Dragomir critică meciul FCSB – Craiova și îi dă dreptate lui Pițurcă: ”Meci de Divizia C. Oltenii n-au echipă” 

09.03.2020 | 09:15
Dumitru Dragomir critica meciul FCSB  Craiova si ii da dreptate lui Piturca Meci de Divizia C Oltenii nau echipa
ADVERTISEMENT

FCSB a trecut la scor de Universitatea Craiova, 4-1, și a păstrat tradiția care ne spunea că oltenii n-au nicio șansă când evoluează în deplasare pe terenul roș-albaștrilor. Succesul echipei lui Bogdan Vintilă nu l-a impresionat pe fostul șef al Ligii, Dumitru Dragomir, cel care pune la zid partida, dar și oltenii lui Papură.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,10 este cota pentru ”x”. Vezi aici toate cotele!


Dumitru Dragomir, după FCSB – Craiova 4-1: ”Meci de Divizia C. Oltenii n-au echipă”

Nu a fost nicio surpriză duminică seara pe Arena Națională. Indiferent că e în formă sau în criză, că joacă cu 20 de mii de fani sau cu tribunele goale, FCSB știe un lucru: să bată pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

După meciul din Capitală, Dumitru Dragomir a avut o reacție extrem de critică față de joc, catalogându-l unul de ligă inferioară, dar mai ales față de olteni.

”Mitică” îi dă dreptate lui Pițurcă, cel care spunea că Universitatea Craiova nu are echipă de valoare.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci românesc, cam de Divizia C. Pițurcă a avut dreptate când mi-a spus că oltenii n-au echipă. Craiova are un jucător care fuge ca avionul, Mihăilă, dar a fost accidentat.

Al doilea jucător care-mi plăcea de la olteni e Cicâldău, dar a jucat foarte slab. Toată echipa Craiovei m-a dezamăgit”, a spus Dragomir la GSP.

ADVERTISEMENT

Dragomir crede că FCSB poate lua titlu. Cu o condiție

Dragomir consideră în continuare că Gigi Becali face echipa la FCSB. În opinia fostului șef de la Ligă, roș-albaștrii se pot lupta la titlu dacă scot 6 puncte din ”dubla” cu CFR Cluj.

”Gigi Becali a făcut bine echipa. I-a ieșit bine. FCSB are șanse la titlu dacă va câștiga cele două meciuri cu CFR Cluj. Totuși, la Cluj e un antrenor serios. Omul sfințește locul.”

ADVERTISEMENT

FCSB, victorie clară cu Craiova

În etapa a doua din play-off, FCSB a trecut cu scorul de 4-1 de Universitatea Craiova, o echipă total dezorientată, fără busolă și cu o apărare mai mult decât visătoare.

FCSB și Craiova se află la egalitate după acest meci, cu 26 de puncte, în urma CFR-ului, care are 29, dar și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT