Sport
notix pixel id

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu vedetele Lionel Messi și Neymar. ”Se plimbă pe teren. N-a alergat doi kilometri”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a mărturisit că a fost extrem de dezamăgit de prestațiile lui Lionel Messi și Neymar în meciul cu Manchester City.
26.11.2021 | 17:09
Dumitru Dragomir a dat de pământ cu vedetele Lionel Messi și Neymar. ”Se plimbă pe teren. N-a alergat doi kilometri”
Dumitru Dragomir
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir n-a avut milă de vedetele lui PSG, Lionel Messi și Neymar, după eșecul parizienilor 1-2 cu Manchester City în Liga Campionilor.

Fostul șef de la Ligă n-a făcut economie de critici atunci când a vorbit despre prestația celor doi, despre care a spus că au fost penibili.

Dumitru Dragomir: ”Anghel Iordănescu sau Victor Pițurcă îi schimba”

Mitică Dragomir a analizat la sânge prestațiile celor doi buni prieteni, Lionel Messi și Neymar și s-a declarat dezamăgit de ceea ce au arătat în disputa cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Cei doi au rămas pe teren până la sfârșitul întâlnirii dar nu s-au remarcat prin nimic, golul vicecampioanei Franței fiind marcat de Kylian Mbappe în minutul 50.

Dumitru Dragomir este convins că dacă un jucător român ar fi avut prestația celor doi, într-o echipă antrenată de Anghel Iordănescu sau Victor Pițurcă, nu ar fi prins finalul jocului pe teren.

ADVERTISEMENT

”M-a dezamăgit Messi. N-a făcut 4 sprinturi. Mergea pe teren patru, cinci pași în stânga, patru, cinci pași în dreapta, mai făcea câte un sprint mic. Dacă iei coeficienții n-a alergat doi kilometri.

Au jucat doar opt pe teren PSG. Și el (Lionel Messi – n.r.) și brazilianul acela tatuat pe tot corpul, Neymar, mai penibil decât Messi a fost.

ADVERTISEMENT

Stau și mă gândesc dacă la Anghel Iordănescu și la Victor Pițurcă jucau așa, îi scotea. Măcar prin minutul 60-70, băga unul care fugea de mânca pământul”, a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Lionel Messi nu s-a adaptat la PSG

Starul argentinian Lionel Messi a ajuns în această vară la PSG, după ce negocierile cu Barcelona pentru o prelungire de contract au eșuat și din pricină că La Liga a refuzat să-i înregistreze angajamentul din cauza problemelor financiare ale catalanilor.

ADVERTISEMENT

Rămas liber de contract, Lionel Messi s-a reorientat rapid și a acceptat oferta vicecampioanei Franței care i-a oferit un acord pe doi ani cu posibilitatea prelungirii pentru încă unul.

Și salariul a fost la fel de atractiv. Argentinianul încasează o remunerație anuală de 25 de milioane de euro, la care se adaugă numeroase bonusuri de performanță.

ADVERTISEMENT

10 meciuri a jucat Lionel Messi pentru PSG, în toate competițiile, marcând de trei ori

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik