Dumitru Dragomir, declarație incredibilă despre CM 2018. “Te curăţă şi cu VAR şi fără VAR! Aranjamente peste aranjamente!”

Iuliana Spirache   
în Fotbal international
30/06/2018, 16:08
Dumitru Dragomir, declarație incredibilă despre CM 2018. “Te curăţă şi cu VAR şi fără VAR! Aranjamente peste aranjamente!” GALERIE FOTO
Dumitru Dragomir a făcut declaraţii incredibile despre CM 2018.

Dumitru Dragomir a făcut o declaraţie incredibilă despre Campionatul Mondial 2018. Fostul şef de la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) crede că la turneul final din Rusia care are loc în această vară au fost “aranjamente peste aranjamente” şi a dat câteva exemple.

“Şi la Campionatul Mondial au fost aranjamente peste aranjamente. Anglia – Belgia ce a fost? Unde sunt interese există şi o latură ascunsă. De obicei, se scot şi probele când se fac astfel de prostii. E o ruşine ce i-au făcut Marocului. Şi cu VAR şi fără VAR, te curăţă dacă vor! N-am încredere în şefii VAR-ului. Dacă aveam VAR pe timpul meu, echipe din România ajungeau de mai multe ori aproape de finala unei competiţii europene”, a spus Dumitru Dragomir la o emisiune de sport.

Dumitru Dragomir, declaraţie incredibilă despre CM 2018. Ce a păţit naţionala Marocului

Echipa naţională a Marocului trebuia să primească două penalty-uri în partida disputată cu Portugalia în Grupa B, atunci când lusitanii s-au impus cu scorul de 1-0. Mai mult, marocanii au avut de suferit şi în meciul cu selecţionata Spaniei, scor 2-2.

Închide ×