Sport

Dumitru Dragomir, derapaj după FC Argeș – FCSB 2-3: “Sunt niște ‘bulangii’ ăștia de la FCSB!” Ce spune despre arbitrajul lui Mladinovici

Fostul președinte al LFP, Dumitru Dragomir, l-a făcut praf pe centralul Horia Mladinovici, în timp ce FCSB a avut un noroc chior în meciul de la Pitești, câștigat în ultima secundă.
20.03.2022 | 23:22
Dumitru Dragomir derapaj dupa FC Arges  FCSB 23 Sunt niste bulangii astia de la FCSB Ce spune despre arbitrajul lui Mladinovici
ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC Argeș și FCSB a fost presărat cu greșeli uriașe de arbitraj. care au influențat desfășurarea partidei din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1.

Dumitru Dragomir taie și spânzură după FC Argeș – FCSB: „Copiii norocului. Mereu câștigă în ultimele secunde”

Fostul președinte al LPF nu a fost deloc impresionat de ce a văzut la duelul dramatic dintre FC Argeș și FCSB și i-a dat nota trei arbitrului Horia Mladinovici, care a greșit flagrant la mai multe faze.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB e al doilea meci pe care îl câștigă în minutul 94, după cel cu FC Voluntari, însă „Oracolul din Bălcești” consideră că echipa lui Gigi Becali nu mai are nicio șansă la titlu: „Ăștia de la FCSB sunt copiii norocului. Mereu câștigă în ultimele secunde. Bine, titlul e luat deja de CFR Cluj, e luat și locul doi, de FCSB. Sunt niște «bulangii» ăștia de la FCSB.

Mă rog, mă iertați, spun așa, în termeni fotbalistici, că au avut noroc. Adică au avut «bulan». În rest, meciul nu mi-a plăcut, multe greșeli, nu s-a jucat cine știe ce”, a declarat Dragomir la GSP Live.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl face praf pe centralul Mladenovici, dar și pe Greab și Cristi Tănase: „Foarte rău arbitrajul” / „E o parașută”

Mitică Dragomir consideră că arbitrajul a fost unul dezastruos și e de părere că FC Argeș trebuia să primească un penalty, în timp ce Șerban a fost eliminat mult prea ușor: „Din rău în foarte rău arbitrajul. Nu știu cum n-a văzut arbitrul hențul comis de Miron. Doamne, ferește! Și cartonașul roșu la Șerban a fost exagerat. Și, per total, a arbitrat cam de nota 3, 4”.

Dumitru Dragomir l-a remarcat din nou pe Octavian Popescu: „Puștiul ăsta e cel mai bun fotbalist din România, alături de Rareș Ilie de la Rapid. Sunt valori certe ale Ligii 1. Și Stoica de la FCSB ar fi bun, dar dacă nu lustruiește banca. El nu joacă atât cât ar trebui. Olaru e peste toți mijlocașii chemați la națională!”.

ADVERTISEMENT

De ochiul vigilent al „Oracolului” nu a scăpat nici Alexandru Greab, portarul lui FC Argeș, dar și decarul piteștenilor, „Dodel” Tănase: „E o parașută! El a luat golul 3, ăla era șut să-l respingi în față?!” / „Are viteza mea, iar ca greutate… suntem la fel”, a concluzionat Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT