Fotbal intern

Dumitru Dragomir descrie prestația roș-albaștrilor din meciul cu Dinamo: ”FCSB a tras pe poartă doar din penalty”

17.02.2020 | 08:38
Dumitru Dragomir descrie prestatia rosalbastrilor din meciul cu Dinamo FCSB a tras pe poarta doar din penalty
ADVERTISEMENT

Tradiția din ultima jumătate de deceniu care ne spune că ”FCSB nu bate pe terenul lui Dinamo”, indiferent care e acesta, ”Ștefan cel Mare” sau Arena Națională, s-a păstrat și în episodul cu numărul 176 din ”Derby de România”. După meci, fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a descris în stilu-i caracteristic evoluția modestă a roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,07 este cota pentru ”GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, despre evoluția roș-albaștrilor din meciul cu Dinamo: ”FCSB a tras pe poartă doar din penalty”

FCSB a arătat din nou că are un complex în fața lui Dinamo în meciurile considerate pe terenul ”câinilor”. Trupa lui Vintilă a fost din nou palidă contra marii rivale, înclinându-se cu 1-2.

La finalul meciului de pe Arena Națională, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a ironizat pe roș-albaștrii, spunând că aceștia au tras la poartă doar cu ajutorul loviturii de la 11 metri din prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Steaua (n.r. FCSB) nu a dat niciun şut pe poartă, decât din 11 metri. Se mai bat la titlu, da”, a fost reacția lui Mitică fost la Ligă.

Dragomir, laude pentru Dinamo și critici pentru o parte a fanilor

Diego Fabbrini a făcut un meci excelent contra celor de la FCSB, fiind în multe momente mintea limpede a lui Dinamo la centrul terenului.

ADVERTISEMENT

Dragomir a avut numai cuvinte de laudă la adresa italianului de 29 de ani al lui Dinamo. Fostul conducător al fotbalului intern a avut cuvinte frumoase despre Dinamo și critici pentru fani.

”Mi-a plăcut echipa Dinamo, mi-a plăcut Fabbrini, mi-au plăcut galeriile, mai puţin sălbaticii care au aruncat şi au stricat atmosfera asta bună şi frumoasă. Rezultatul este echitabil…” a mai spus Dragomir, după meci.

ADVERTISEMENT

Dinamo, victorie de moral cu FCSB

Fără șanse la play-off, Dinamo a arătat din nou că se concentrează perfect în marele derby. Echipa lui Dusan Uhrin a învins FCSB, scor 2-1, în derby-ul etapei a 25-a.

Golurile ”câinilor” au fost marcate de Sin (37) și Lazăr (62), în timp ce pentru ”roș-albaștri” a înscris Tănase (45+9 penalty). Derby-ul a fost marcat de accidentarea gravă a lui Slavko Perovic, lovit cu piciorul în față de Iulian Cristea, care a și primit cartonașul roșu în minutul 45+5.

ADVERTISEMENT