Fotbal intern

Dumitru Dragomir, despre conflictul dintre familia Becali și Anamaria Prodan: ”Peștele mare îl înghite pe cel mic”

30.01.2021 | 10:43
Dumitru Dragomir despre conflictul dintre familia Becali si Anamaria Prodan Pestele mare il inghite pe cel mic
ADVERTISEMENT

Fostul șef al LFP, Dumitru Dragomir, este de partea finanțatorului FCSB, Gigi Becali, în scandalul declanșat de Anamaria Prodan după transferul lui Dennis Man la Parma.

Dragomir nu exclude ca impresara și frații Giovanni şi Victor Becali să ajungă la tribunal. Fotbalistul este impresariat de soția lui Laurențiu Reghecampf, dar verii lui Gigi Becali au realizat transferul lui Man la Parma, iar agenta jucătorului a luat foc.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ținut să-i reamintească lui Gigi Becali că atunci când era în pușcărie a vândut jucători pe milioane de euro fără să-și rețină vreun comision și i-a dat exemple pe Bourceanu, Adi Popa, Szukala, Sânmărtean.

Dumitru Dragomir, despre conflictul dintre familia Becali și Anamaria Prodan

Dumitru Dragomir a mai spus că impresara nu va câștiga lupta cu Giovanni şi Victor Becali. În același timp este convins că Anamaria Prodan și Gigi Becali vor îngropa securea războiului.

ADVERTISEMENT

”Cu frații Becali se va ajunge la judecată. Nu poate să le țină piept fraților Becali și va pierde dacă face scandal. Singurul care e stăpânul jucătorului e Gigi Becali. Ăsta este capitalismul, peștele mare îl înghite pe cel mic, iar Gigi Becali a înțeles cel mai bine acest capitalism şi cum se fac banii.

Asta este viața în business, joci la mai multe capete. Dar ei se vor împaca. Gigi pune benzină pe foc şi după aia știe să liniștească focul. Gigi Becali uită până mâine că s-au jignit”, e explicat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Singură împotriva familiei Becali

Giovani Becali a dezvăluit pentru FANATIK toate culisele transferului lui Dennis Man la AC Parma, cea mai tare mutare din această iarnă în Serie A, iar impresara fotbalistului contestă implicarea fostului agent de jucători.

Din cauza scandalului provocat de Anamaria Prodan, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu va mai colabora niciodată cu aceasta. Mitică Dragomir este însă, de altă părere.

ADVERTISEMENT

”Convingerea mea este că într-o săpămână Gigi și Anamaria ajung la o înţelegere şi totul se stinge. Trebuie să se înţeleagă pentru că toţi au dreptatate aici”, a concluzionat Dragomir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 2,80 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT