Authors

“Să aveţi voi de 100 de euro câte răzbunări vor fi!”

18.04.2018 | 18:48
Sa aveti voi de 100 de euro cate razbunari vor fi

Dumitru Dragomir a vorbit despre Răzvan Burleanu şi alegerile FRF. Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal a răs de Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan, contracandidaţii lui Răzvan Burleanu la şefia Federaţiei.

Deşi l-a susţinut pe Marcel Puşcaş la alegerile FRF, Dumitru Dragomir a ţinut să-l felicite pe Răzvan Burleanu, despr ecare susţine că “a făcut pipi pe toată lumea, pe “Generaţia de Aur” şi pe politic”.

Dumitru Dragomir, despre Răzvan Burleanu şi alegerile FRF

“Eu am ştiut că o să iasă Burleanu. Eu am ţinut cu Puşcaş, dar Burleanu a făcut pipi pe toată lumea, pe Generaţia de Aur, pe televiziuni, pe politic, pe toţi marii fotbalişti ai ţării. Dar bine le-a făcut. Lumea fotbalului ar trebui să-l felicite pe Burleanu şi să-l ajute să crească fotbalul românesc. Cei care l-au sprijinit pe Burleanu au dat un semnal. Mişcaţi în front, plătiţi la fel ca Gică Popescu. A fost o luptă între politică şi alţii, nu vreau să le pronunţ numele, dar o parte a ţării e foarte tare. AU fost presiuni foarte mari, frica domină România.

A rămas briciul la maimuţele care ne vor bărbieri şi vor lăsa numai cicatrici pe feţele noastre. Oameni buni… nu mă obligaţi să vorbesc urât când omul petrece, dar nu are nicio tangenţă cu fotbalul de performanţă, nici cu managementul… E un băiat simpatic, vine de la Cotroceni şi să nu uitaţi acest lucru. Este un tânăr tare! Cred că nu ştiţi cine conduce ţara. Îmi este ruşine să tot repet, dar este inutil vă vorbim degeaba.

Eu supăr pe toată lumea. Le-a dat UE la toţi. I-a trimis pe toţi în UE. Nici Lupescu nu era departe de Burleanu. Puşcaş a luat destule voturi! El ştia că era outsider, dar se aştepta ca cineva să aibă nevoie de el în turul 2, dar nu s-a întâmplat asta. Le-a dat-o la temelie Burleanu. A intrat frica în mine de când sunt ţinut numai în procese. Să aveţi voi de 100 de euro în buzunar câte răzbunări vor fi după aceste alegeri “, a spus Dumitru Dragomir.