Fotbal intern

Dumitru Dragomir dezvăluie motivul pentru care Alex Mitriță nu a fost convocat opt luni la echipa națională: “I-a luat la înjurături pe toți”

18.10.2019 | 12:16
Dumitru Dragomir dezvaluie motivul pentru care Alex Mitrita nu a fost convocat opt luni la echipa nationala Ia luat la injuraturi pe toti
ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță a revenit la echipa națională după o pauză de opt luni, iar Dumitru Dragomir dezvăluie că motivele pentru care fotbalistul lui New York City nu a mai fost convocat reprezintă ieșirea de după meciul cu Suedia, din luna martie. Chiar dacă selecționerul Cosmin Contra a negat un posibil scandal, fostul președintele al Ligii Profesionste de Fotbal a declarat că Mitriță i-a înjurat atât pe Contra, cât și pe restul persoanelor aflate în vestiar.

Dumitru Dragomir dezvăluie de ce nu a mai fost convocat Alexandru Mitriță

Fostul președinte al LPF a dezvăluit episodul care a condus la neconvocările lui Alexandru Mitriță la echipa națională în acest an. Fostul jucător al Craiovei a fost prezent la lotul primei reprezentative în luna martie, la prima dublă a actualei campanii, cu Suedia și Insulele Feroe, dar a fost ignorat de Cosmin Contra în următoarele opt luni, pâna la jocurile din această lună, cu Feroe și Norvegia. Dumitru Dragomir a declarat că Mitriță a avut o reacție nervoasă în vestiar după meciul cu Suedia, când a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

Poate Contra a vrut să-i dea o lecție pentru că l-a luat la înjurături. Când l-a înjurat antrenorul pe jucator, e vinovat! Cand îl injură jucătorul pe antrenor, nu? Am spus eu vreo minciună? Eu vă spun adevărul. I-a luat Mitriță la înjurături pe toți. Și de morți și de toți!”, a spus Dragomir la ProX.

Alex Mitriță a reușit un gol și o pasă decisivă în meciul cu Insulele Feroe. Sursă Foto: Sportpictures
Alex Mitriță a reușit un gol și o pasă decisivă în meciul cu Insulele Feroe. Sursă Foto: Sportpictures

Mitriță, decisiv pentru România la ultima dublă

Alexandru Mitriță a fost convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Insulele Feroe (3-0) și Norvegia (1-1), iar forma bună arătată în MLS a fost adusă și la echipa națională. Fotbalistul lui New York City a început pe banca de rezerve meciul din Feroe, dar a fost introdus în minutul 69, la scorul de 0-0. Mitriță a schimbat jocul primei reprezentative, reușind un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Și la meciul cu Norvegia Mitriță a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei naționale. Mijlocașul ofensiv a deschis scorul în minutul 62, unicul gol al României la egalul de pe Arena Națională.

  • 9 selecții are Mitriță la echipa națională
  • 2 goluri a marcat mijlocașul ofensiv în tricoul tricolor
ADVERTISEMENT