Sport

Dumitru Dragomir, dezvăluiri-șoc despre cum s-a lăsat de fumat: „Mi-a băgat mama țigara aprinsă pe gât!”

Dumitru Dragomir a povestit cum mama sa l-a făcut să nu se apuce de fumat. Fostul președinte LPF a primit o lecție bună de la părintele său.
05.06.2024 | 13:53
Dumitru Dragomir dezvaluirisoc despre cum sa lasat de fumat Mia bagat mama tigara aprinsa pe gat
Mitică Dragomir, despre cum s-a lăsat de fumat. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul președinte LPF a povestit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ cum de nu a avut vicii, deși în jurul său au fost mulți oameni cu asemenea obiceiuri. Dumitru Dragomir a dat ca exemplu cum mama sa l-a făcut să nu se apuce de fumat.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri-șoc despre cum s-a lăsat de fumat: „Mi-a băgat mama țigara aprinsă pe gât!”

Dumitru Dragomir recunoaște că nu s-a apucat de fumat datorită mamei sale care i-a dat o lecție importantă. Când era copil, omul de afaceri a încercat să fumeze, însă mama acestuia i-a oferit o educație ca “pe vremuri” și l-a oprit din a-și crea acest obicei. Omul de afaceri îi mulțumește părintelui său pentru educația primită și pentru că l-a ajutat să nu aibă vicii.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt în relații bune cu fumatul și cu băutul. Niciodată nu am fumat și nici nu am băut. Am avut o experiență cu fiecare. Când eram mic, aveam 5-6 ani, mi-au dat să beau niște țuică de Paște. M-am îmbătat și am vomitat. Mai beau doar pălinca aia la prânz, ca medicament.

Cred că aveam vreo 8-9 ani și adunam chiștoace de pe trotuar din fața casei la Bălcești. Mi-am făcut o țigară și eu și am fumat-o în casă. Vine mama și mă întreabă de unde e fumul.

ADVERTISEMENT

Eu am aruncat țigara în sobă de frică, dar vara nu mergea, e închisă. Ea a deschis soba și vede țigara. A luat-o de acolo, m-a luat de păr și mi-a băgat-o pe gât aprinsă.

De atunci, pe oriunde mă duceam și alții fumau, eu eram singurul care nu făcea asta. Mi-a făcut bine mama. Dacă îi face un părinte asta acum copilului, îl decade din drepturi.

ADVERTISEMENT

Era bună și bătaia asta câteodată. Era ruptă din rai. Fără frică și rușine nu poți să faci nimic în viață. Iar cu puțină educație poți să faci multe”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Nea Mitică, acuze-șoc după scandalul de la Dinamo – Poli Iași 1-0

Mitică Dragomir a găsit o explicație pentru greșeala lui Ovidiu Hațegan de pe stadionul „Arcul de Triumf”. „Oracolul de la Bălcești” spune că sforile au fost trase pentru „câinii roșii”, care tremură la salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

“A greșit Hațegan, dar părerea mea este că Hațegan nu a greșit, ci a primit ordin. Nu am o probă în acest sens. Toată lumea vrea să salveze Dinamo. A dat cu nuca în perete rău de tot, și-a distrus cariera. L-am admirat extraordinar pe Hațegan și Colțescu.

Cum să nu dai roșu? Vrei să îl omori, dacă murea nici atunci nu îi dădeai cartonaș. Unde e corectitudinea? Nu l-aș suspenda numai pe el, i-aș rade pe toți care au fost în cabina VAR. Lui Hațegan i-aș da o lună, două, dar celor din cabina VAR le-aș da șase luni.

Două sau trei etape i-aș da și lui Homawoo, nu se intră așa, ce ești criminal. Să aibă grijă, să nu plece din spital. Lovitura la cap are urmări de neînchipuit, să stea în spital. Dacă a dat comunicatul ăsta Vassaras, bravo lui.

Hațegan nu avea cum să greșească, doar dacă avea comandă. Totul este calculat, nimic nu este la voia întâmplării în lumea asta”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir, despre fumat și alcool

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”