Sport

Dumitru Dragomir, discurs acid după FCSB – Viking 1-2: ”Un haos în joc de nedescris. Tactic ne-au zăpăcit”

FCSB a pierdut primul meci pe teren propriu în actuala campanie europeană 1-2 cu norvegienii de la Viking. Fostul președinte al LPF Dumitru Dragomir a fost extrem de critic la adresa roș-albaștrilor.
19.08.2022 | 09:27
Dumitru Dragomir discurs acid dupa FCSB  Viking 12 Un haos in joc de nedescris Tactic neau zapacit
FCSB a pierdut 1-2 prima manșă din play-off-ul Conference League cu Viking Stavanger. Dumitru Dragomir a reacționat virulent după meci. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a deschis scorul în duelul cu Viking Stavanger, dar nu au apucat jucătorii lui Nicolae Dică să se repoziționeze în teren și s-au văzut egalați. Din minutul 35 nordicii au trecut în avantaj și au știut să țină de rezultat până la final.

Dumitru Dragomir nu a înțeles mai nimic din jocul celor de la FCSB

Fostul președinte al Ligii profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a asistat la meciul FCSB – Viking 1-2, iar la final nu i-a menajat deloc pe fotbaliștii lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

”Am văzut o echipă cu un haos în joc de nedescris. Nu sunt de acord că Octavian Popescu nu a făcut ceva. A fost singurul care a mai încercat ceva, restul parcă erau speriați de bombe.

Nimeni nu s-a sesizat că am lăsat spațiu pentru centrări. Am dat gol întâmplător. Din punct de vedere tactic, ne-au zăpăcit. Dacă luăm individual, FCSB este mai valoroasă ca Viking. Nu e vina antrenorului. Nu a avut timp Dică să își pună amprenta”, a declarat Dragomir, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul șef de la LPF a mai spus Darius Olaru și Malcom Edjouma nu au ajutat deloc faza de construcție și crede că FCSB a jucat în ”minus” din cauza lor.

”Olaru, și Edjouma joacă un rol foarte tâmpit. În loc să facă superioritate numerică în atac, ei fac superioritate numerică în apărare pe faza de atac a echipei lor, dacă mă înțelegeți. Practic, se pierd doi oameni. Când ai mingea, nu o pasezi numai înapoi”, a punctat Dragomir.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF e sigur că FCSB se va califica după returul din Norvegia

Dumitru Dragomir a revenit în final la sentimente mai bune și a adăugat că în opinia lui FCSB se va califica în grupele Conference League, după returul din Norvegia.

”Echipa e mai bună (FCSB – n.r.) decât Vikingul. Ei s-au apărat cu 9. Cred că Steaua (FCSB) poate câștiga meciul acolo. Ei nu vor sări în atac acasă, vor vrea să țină rezultatul, dar FCSB are nevoie de susținere în atac”, a concluzionat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Manșa a doua a dublei FCSB – Viking Stavanger se joacă săptămâna viitoare, joi, 25 august, de la ora 20:00.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,90 este cota pentru ”ambele echipe marchează” la FC Botoșani  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT