Fotbal intern

Dumitru Dragomir e de partea lui Ionuț Negoiță: „Ce să facă mai mult? Să fure?” + „Cine vine în locul lui să aibă 5-6 milioane de euro”

26.04.2020 | 20:08
Dumitru Dragomir e de partea lui Ionut Negoita Ce sa faca mai mult Sa fure  Cine vine in locul lui sa aiba 56 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre situația de la Dinamo și crede că numai un investitor care să aibă 5-6.000.000 de euro pe an poate să facă față la o echipă precum Dinamo.

Dumitru Dragomir îi ține partea lui Ionuț Negoiță

Dumitru Dragomir a vorbie despre situația de la Dinamo și îi ia apărarea lui Ionuț Negoiță: „Acești oameni sunt de respectt pentru ceea ce fac, dar prelungesc agonia și nu e bine.

ADVERTISEMENT

Oricine vine trebuie să aibă 5-6 milioane de euro în fiecare an pentru a ține Dinamo în prima ligă, dar trebuie să fie o firmă serioasă, dacă nu va avea soarta Rapidului, a Stelei…

Negoiță atât a putut. Nu l-am înțeles la început, dar mi-am dat seama că are dreptate. De unde să dea mai mulți bani, să-i fure?

ADVERTISEMENT

Liga are destui bani, eu dacă aș fi fost din nou președinte aș fi rezolvat problema lui Dinamo, în primul rând. În al doilea rând, schimbam forma de desfășurare a campionatului, cu 16-18 echipe obligatoriu, să termine cu play-out-ul și play-off-ul.

Nu există fotbalist nici de divizia B, nici de divizia A care să fi pierdut tonusul muscular. Mă uit la nepotul meu de 16 ani, care respectă tot ce i-a dat Mazilu la Rapid.

ADVERTISEMENT

Și în casă faci exerciții, fotbalistul care nu a făcut antrenamente în perioada asta nu e fotbalist profesionist”.

„Dacă se relaxează restricțiile la 15 mai să dea drumul la fotbal pe 1 iunie. A făcut foarte bine Justin Ștefan să informeze lumea în privința a ceea ce vrea să facă Liga”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Borcea a făcut comandă de teste în străinătate”

Dumitru Dragomir a continuat și a povestit că și-a făcut testul de coronavirus la Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo:„Trebuie să respectăm tot ceea ce a spus Guvernul, eu stau cu mască și nu e bolnav nimeni. Eu m-am dus și m-am controlat la Borcea.

Borcea a făcut comandă în străinătate de teste și a testat pe toți apropiații lui. Eu, Nețoiu, Borcea a, ieșit negativ.

Te sigilează, te înțeapă în inelar, ia un ser pe care îl pune pe sânge, iar dacă liniile trec peste jumătate ești în regulă, dacă nu te duci la domnul Streinu Cercel. Probabil Borcea ia testele prin clinica lui”.

„Dinu are dreptate în mare parte. Majoritatea făceau totul pentru ca arbitrii să nu-i fure. La meciurile internaționale era și mai dureros.

Nu e o propunere bună să se joace în Antalya, înseamnă că nu se știe ce se întâmplă la cluburile din România. Este greu să mergi cu toată lumea în Turcia și te costă peste 150.000 de euro, unele echipe n-au bani nici de echipamente”, a mai spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT