Fotbal intern

Dumitru Dragomir explică ce se va întâmpla cu Liga 1: ”Cred că nu se va mai relua și nu primește nimeni titlul anul ăsta”

13.03.2020 | 12:50
Dumitru Dragomir explica ce se va intampla cu Liga 1 Cred ca nu se va mai relua si nu primeste nimeni titlul anul asta
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a explicat ce crede că se va întâmpla cu meciurile din Casa Pariurilor Liga 1, după ce FRF a decis suspendarea competiției până la 31 martie.

Dumitru Dragomir explică ce se va întâmpla cu Liga 1: ”Să nu oprească antrenamentele”

”Cred că nu se va mai relua Liga 1 și nu primește nimeni titlul anul ăsta. Dacă aș fi eu președinte, aș sta și aș aștepta să văd ce se întâmplă, dar nu aș opri antrenamentele pentru că îți trebuie luni de zile să faci tonusul muscular la loc”, a explicat Dumitru Dragomir ce crede că se va întâmpla cu meciurile din Casa pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu se joacă, nu se mai joacă nimic. Nu se mai joacă barajul cu Islanda. Cred că această pandemie peste 10 zile se va manifesta”, a mai declarat fostul președinte al LPF la Pro X.

”Nu se va juca anul ăsta Campionatul European”

Dumitru Dragomir a dat o veste tristă și în ceea ce privește turneul final al Campionatului European din această vară: ”Nu se va juca anul ăsta Campionatul European. Se va juca la anul, că se duce și pandemia asta”.

ADVERTISEMENT

FRF a decis joi să  suspende toate activităţile legate de fotbal de pe teritoriul României, până pe data de 31 martie. Astfel, în Casa Pariurilor Liga 1 nu se va mai juca cel puţin în următoarele 3 săptămâni, fenomen nemaivăzut din perioada celor două Războaie Mondiale.

Aproape toate campionatele Europei s-au închis

Astfel, în Casa Pariurilor Liga 1 nu se va mai juca cel puţin în următoarele trei săptămâni, fenomen nemaivăzut din perioada celor două Războaie Mondiale.

ADVERTISEMENT

Mai toate campionatele puternice din Europa și-au închis competițiile din cauza pandemiei de coronavirus, singurele care nu au oficializat încă o atfel de măsură fiind Premier League și Bundesliga.

UEFA a amânat meciurile din UCL și UEL

Oficial, UEFA a decis că toate meciurile din Liga Campionilor şi Europa League vor fi amânate. În plus, tragerile la sorţi pentru sferturile de finală ale celor două competiţii au fost anulate.

ADVERTISEMENT

În schimb, conducătorii fotbalului european nu au luat nicio decizie cu privire la partidele din barajalul pentru Campionatul European și la turneul final. Cu toate acestea, sunt șanse minime ca acestea să se desfășoare la datele stabilite inițial.

ADVERTISEMENT