Sport

Dumitru Dragomir îi distruge pe ultrașii lui FCU Craiova: „Lui Sorin Cârțu ar trebui să îi facă statuie, nu să îi vopsească gardurile!” Exclusiv

Dumitru Dragomir a lansat un atac dur la adresa suporterilor celor două echipe din Craiova și îi ia apărarea lui Sorin Cârțu după ce ultrașii i-au vandalizat casa.
02.10.2021 | 10:06
Dumitru Dragomir ii distruge pe ultrasii lui FCU Craiova Lui Sorin Cartu ar trebui sa ii faca statuie nu sa ii vopseasca gardurile Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a oferit în exclusivitate pentru FANATIK prima reacție după incident, iar fosta mare glorie a Craiovei Maxima a făcut plângere penală la poliție.

Rodion Cămătaru și Emil Săndoi au sărit de asemenea în apărarea lui Sorin Cârțu, lucru pe care l-a făcut și Dumitru Dragomir, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Sorin Cârțu: „Oameni de nimic! Sunt niște cretini, niște analfabeți și niște proști!”

Dumitru Dragomir a criticat în termeni duri pe suporterii de la Peluza Sud Craiova, care i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârțu și i-au transmis un mesaj șocant: „Mori”. „Nu am să fiu niciodată de acord cu huliganii care au atacat casa lui Sorin Cârțu. Ce vină au gardurile casei lui Cârțu? Oameni de nimic! Cârțu nu a fost doar un mare fotbalist. Este și un mare caracter.

Eu îl cunosc de când era puști! Are o educație aleasă și este un gentleman. Ce mare jucător și antrenor a fost! Pentru ce a făcut Cârțu pentru Craiova ar trebui să îi facă statuie, nu să îi vopsească gardurile!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și-a continuat tirul la adresa celor două galerii ale echipelor din Craiova și i-a făcut cu ou și cu oțet: „Acolo la Craiova sunt câțiva tâmpiți, rețineți ce vă spun, care cred că ei sunt buricul pământului în Oltenia, iar ei sunt niște cretini, niște analfabeți și niște proști! Nu ați văzut cum scriu pe garduri? Parcă rup garduri când scriu!”.

Dumitru Dragomir consideră că victoria la scor cu Dinamo nu îl ajută pe Reghe: „Dinamo e o epavă la ora asta!”

Dumitru Dragomir o vede favorită pe Universitatea Craiova în derby-ul Olteniei, însă consideră că victoria cu 5-0 în fața lui Dinamo nu le este deloc de folos: „Normal și pe valoare trebuie să câștige Reghecampf, dar eu nu cred îl va da afară pe Mutu. Și Mutu e un antrenor foarte bun, nu doar Reghe. Nu cred că îi ajută prea mult victoria cu 5-o cu Dinamo! Nici vorbă. Dinamo e o epavă la ora asta!”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir consideră că pentru fotbalul craiovean e benefică existența a două echipe și va aduce performanțe pentru ambele cluburi: „Va fi frumos de urmărit, atât la televizor cât mai ales de pe stadion. E bună și rivalitatea asta! Așa a fost și înainte. E bună, nu strică. Numai că ar trebui chemați șefii galeriei, că am înțeles că Preda ăsta nu e un băiat prost. E inteligent dar am senzație că nu poate să îi stăpânească pe câțiva huligani.

Ar trebui discutat cu el și spus: Băi, fratele meu, vorbește cu ei să stea în banca lor descreierații ăștia! Am înțeles că cei care sunt șefii galeriilor nu sunt băieți proști dar poate nu pot să îi stăpânească pe toți nebunii!”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu face apel la autorități pentru găsirea vinovaților: „Domnilor de la autorități ieșiți, bă, la război”

Sorin Cârțu a fost contactat de FANATIK în momentul în care se afla la o secție de poliție din Craiova pentru a depune plângere împotriva huliganilor: „Sunt la poliție. Acum depun plângere! Le-am dat polițiștilor toate înregistrările de pe camere. Au fost patru oameni cu cagule, trei au scris pe gard și unul a filmat tot”.

„Am fost la poliție, dar încă nu am primit vreun răspuns nici pentru plângerile anterioare pe care le-am făcut. Îi auziți pe ăștia: «A început războiul, a început lupta». Domnilor de la autorități ieșiți, bă, la război sau ce trebuie să faceți voi ca să aplanați situația. Nu să stați.

Uite, eu spun acum, nu mai veniți, mă, noaptea, atacați ziua, că nu vă face nimeni nimic. Veniți ziua și fără mască, că nu vă face nimeni nimic. Eu normal că mă duc la poliție dacă vii la mine cu fața acoperită, vino, mă, fără mască, dacă ai ceva să-mi spui. Ai curaj? Vino, mă, și vorbește. Nu noaptea ca vagabonții, ca haiducii. Ce-i asta? Suntem în anul 2021, mă”, a mai spus Cârțu la PRO X.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 1,55 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT