Fotbal intern

Dumitru Dragomir îi face portretul lui Adrian Mititelu: „E mai rău ca Gigi Becali!”

Dumitru Dragomir consideră că Adrian Mititelu e un patron mult mai dificil decât Gigi Becali.
05.11.2021 | 22:05
Dumitru Dragomir ii face portretul lui Adrian Mititelu E mai rau ca Gigi Becali
Dumitru Dragomir îi face portretul lui Adrian Mititelu: „E mai rău ca Gigi Becali!”
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Flavius Stoican după ce i-a nesocotit ordinele, iar interimarul Bobi Verdeș a plecat de la echipă după doar o zi.

Fostul președinte al LPF nu e surprins de decizia luată din pușcărie de patronul oltenilor, al cărui motiv a fost în exclusivitate aflat de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir îl atacă pe patronul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu: „Cred că sunt stăpânii mapamondului”

Dumitru Dragomir are o istorie lungă cu Adrian Mititelu cu care s-a duelat în nenumărate procese: „Asta este, nu sunt banii lui? Mie mi-a făcut mult rău Mititelu, dar ce să-i faci?!”.

Din punctul său de vedere, Flavius Stoican nu a avut niciun fel de înțelegere cu patronul echipei: și e convins că va ajunge un mare antrenor.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu a avut nicio înțelegere cu Stoican (n.red. – ca antrenorul să execute ordinele patronului). Flavius este un viitor antrenor de succes, o să vedeți. Am mare încredere în el!”.

Dragomir e de părere că Adrian Mititelu e genul de om care se consideră atotputernic când vine vorba de banii lui, la fel ca Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Mititelu e mai rău ca Gigi Becali (n.red. – în privința implicării în aspectele tactice ale echipei). Ei cred că sunt stăpânii mapamondului, dacă bagă banii lor…”.

De ce a fost dat afară Flavius Stoican de Adrian Mititelu

FANATIK a aflat în exclusivitate că Flavius Stoican a fost demis pentru că l-a folosit Bradley Diallo deși patronul lui FC U Craiova 1948 i-a interzis acest lucru.

ADVERTISEMENT

Fundașul a făcut un penalty cu FCSB și a greșit decisiv la primul gol marcat de Dan Nistor în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Pe cine vede Dragomir antrenor la FC U Craiova 1948: „Se găsesc mulți antrenori”

Mitică Dragomir e sigur că Adrian Mititelu va rezolva rapid problema antrenorului, mai ales că Bobi Verdeș a plecat de la echipă, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că Eugen Neagoe e în pole-position pentru a-i prelua pe olteni.

„Se găsesc mulți antrenori care să lucreze cu familia Mititelu…se spunea de Eugen Neagoe sau Leo Grozavu…amândoi sunt trăznet”.

ADVERTISEMENT