Sport

Dumitru Dragomir îi face praf pe conducătorii CSA Steaua. ”E de noaptea minții. Și-au bătut joc de suporteri”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, i-a criticat în termeni duri pe oficialii CSA Steaua. Gruparea din Ghencea nu va primi drept de promovare nici în acest an.
30.07.2022 | 09:39
Dumitru Dragomir ii face praf pe conducatorii CSA Steaua E de noaptea mintii Siau batut joc de suporteri
Dumitru Dragomir îi acuză de incompetență pe oficialii CSA Steaua și cere demisii pe capete din cauză că echipa de fotbal activează în continuare în vechea formă de organizare care nu îi dă dreptul să evolueze în SuperLigă. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei de fotbal CSA Steaua au sperat în zadar că oficialii clubului Armatei vor rezolva problemele administrative și echipa antrenată de Daniel Oprița se va putea bate pentru promovarea în SuperLigă.

Dumitru Dragmir: ”Trebuie să cadă repede niște capete”

Echipa de fotbal CSA Steaua este finanțată din bani de la bugetul statului și nu are drept de promovare în SuperLigă, conform regulamentelor care guvernează întrecerile fotbalistice din România.

ADVERTISEMENT

Suporterii le-au cerut insistent oficialilor să demareze procedurile de modificare a formei de organizare pentru ca echipa să fie eligibilă pentru accederea în eșalonul de elită.

Și ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a promis că se va implica și că în această toamnă (până la începerea sezonului în liga a doua – n.r.) va elabora o strategie care să ajute echipa să primească licența pentru SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut și CSA Steaua activează pe vechea formă de organizare. După ce patronul vicecampioanei FCSB a râs de bâlbâielile conducătorilor clubului Armatei, fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a fost mult mai concret în atacul la adresa șefilor CSA Steaua.

”Ce se întâmplă în Ghencea este de noaptea minții. Nu am văzut atâta incompetență în viața mea. Oamenii ăia din conducere cred că nu realizează în ce situație se află. Și-au mai bătut joc de suporteri încă un an, iar după părerea mea trebuie să cadă cât mai repede niște capete din conducere.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să nu-ți rezolvi nici acum formele pentru a obține dreptul de promovare. Dacă nu ai făcut asta până cum, atunci înseamnă că nu îți respecți suporterii.

Li s-a spus mură în gură ce trebuie să facă! Dar ei ce au făcut? Au dormit în bocanci! Nu au pe unul care să se priceapă la fotbal”, a tunat Dumitru Dragomir, la Prosport.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir l-a luat în vizor și pe antrenorul Daniel Oprița

Fostul președinte al Ligii Profesioniste nu și-a îndreptat atacul doar în direcția conducătorilor administrativi ai clubului din Ghencea. Și antrenorul Daniel Oprița a fost criticat de Dumitru Dragomir.

”Eu nu știu ce mai caută Daniel Oprița la ei. Vrea să se joace de-a antrenoratul și sezonul viitor? Că practic aia e o joacă, nu e o meserie profesionistă, atât timp cât tu antrenezi efectiv degeaba.

Cum îți mai motivezi jucătorii? Ce le spui celor pe care i-ai adus în această vară, după ce le-ai zis că echipa o să aibă drept de promovare? E incredibil.

Și uite așa le râde pe bună dreptate Gigi Becali în nas. Incompetența și prostia se plătesc scump de tot”, a mai spus Dragomir.

ADVERTISEMENT