Fotbal international

Dumitru Dragomir îi recomandă lui Gigi Becali să-l cumpere pe Ianis Hagi: ”Îl luam acum și îl vindeam peste doi ani!”

13.02.2020 | 16:58
Dumitru Dragomir ii recomanda lui Gigi Becali sal cumpere pe Ianis Hagi Il luam acum si il vindeam peste doi ani
ADVERTISEMENT

După experiența nereușit la campioana Belgiei, Genk, Ianis Hagi a fost împrumutat la Glasgow Rangers, acolo unde pare a se simți mult mai bine. Fiul ”Regelui” a impresionat deja în Scoția și i-a atras atenția și lui Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii îl sfătuiește pe Gigi Becali să-l cumpere el pe Hagi Jr. și să-l vândă apoi peste alte două sezoane.

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali în privința lui Ianis Hagi: ”Îl luam acum și îl vindeam peste doi ani!”

Mare fan al jucătorilor tineri, Dumitru Dragomir a comentat, pentru Prosport, evoluțiile lui Ianis Hagi de la noua sa echipă, Glasgow Rangers.

ADVERTISEMENT

Fostul conducător al fotbalului intern este impresionat de prestațiile mijlocașului român de 22 de ani și consideră că acestuia îi lipsește un jucător alături, care să-i pună în valoare calitățile.

În același timp, Dragomir crede că Ianis ar putea reveni în campionatul României. Mitică îi sugerează lui Gigi Becali să facă un efort financiar și să-l achiziționeze pe Ianis Hagi, pentru ca mai apoi să facă un profit mare din vânzarea lui.

ADVERTISEMENT

”Nu există echipă nepotrivită pentru Ianis sau potrivită. E bine să intri printre jucători buni. E greu să se descurce, dar am mare încredere. Îi lipsește încă un jucător, doi, care să-l pună în valoare la echipă, acolo.

Eu dacă eram în locul lui Gigi îl cumpăram și îl vindeam după doi ani de zile și scoteam bani. Nu mai sunt vremurile alea, iar ca să ajungi la valoarea lui taică-su trebuie să fii geniu”, a spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, evoluții apreciate la Rangers

Deși a semnat cu Glasgow Rangers în ultimele ore ale perioadei de transferuri din iarnă, Ianis Hagi s-a acomodat repede în echipa lui Steven Gerrard.

De doar o partidă ca titular la Rangers a avut nevoie Ianis Hagi pentru a marca în tricoul noii sale echipe.

ADVERTISEMENT

Românul a adus victoria lui Rangers în meciul cu Hibernian din etapa a 25-a a campionatului, scor 2-1, cu un gol în minutul 84.

  • 1 gol în 4 meciuri are Ianis Hagi la Rangers
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermart
ADVERTISEMENT