Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir îl ironizează pe Alex Ioniță după ratarea uluitoare din CFR – Rapid. „Dacă era Gigi Becali, o dădea direct în vinclu” Video exclusiv

Dumitru Dragomir a analizat la FANATIK SUPERLIGA partida CFR Cluj - Rapid 2-2, ultima din etapa 1 a fazei play-off. A vorbit și despre uriașa ratare a lui Ioniță.
20.03.2023 | 12:05
Dumitru Dragomir il ironizeaza pe Alex Ionita dupa ratarea uluitoare din CFR  Rapid Daca era Gigi Becali o dadea direct in vinclu Video exclusiv
Alexandru Ioniță a avut o ratare uriașă în CFR Cluj - Rapid 2-2, pe seama căreia s-a amuzat Dumitru Dragomir. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomira a analizat la FANATIK SUPERLIGA epilogul rundei inaugurale din play-off, CFR Cluj – Rapid 2-2. S-a declarat mulțumit atât de jocul prestat de cele două echipe, cât și de scor, pe care îl consideră echitabil. Dar a ținut să precizeze că reușita campioanei din finalul partidei, anulată pentru ofsaid, a fost perfect valabilă în opinia sa.

Dumitru Dragomir, după CFR Cluj – Rapid 2-2: “A fost gol perfect valabil pentru, dar mi-a plăcut rezultatul. Și mi-a plăcut și jocul”

De asemenea, Dumitru Dragomir a vorbit despre uriașele ratări ale Rapidului din finalul partidei, cu Ioniță, Dugandzic și Costache ca protagoniști. Fostul președinte de la LPF consideră că presiunea este foarte greu de gestionat pentru foarte mulți dintre jucătorii din SuperLiga. În schimb, Dragomir s-a amuzat și a insistat că Gigi Becali ar fi marcat din acea poziție.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut și rezultatul, mi-a plăcut și jocul. După părerea mea a fost gol perfect valabil. La fotbal sunt admise și unele greșeli, nu a vrut nimeni să fie împotriva Clujului, dar a fost gol perfect valabil. Nu doar Costache a ratat, gândiți-vă și la Ioniță, i-a venit și pe stângul.

Moralul de mare competiție îl au puțini fotbaliști în lume. Și la masă dacă te duci cu unii care sunt emotivi, nu știu să țină furculița în mână. Când lucrezi cu picioarele e foarte greu, Nu te acultă mâinile, d-apoi picioarele. Dacă o băga în poartă nu mai juca la ăștia, juca în altă parte.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir s-a amuzat după ratarea lui Ioniță din CFR Cluj – Rapid 2-2: “Dacă era Gigi Becali acolo, direct în vinclu o punea”

Dacă era Gigi Becali acolo, direct în vinclu o punea. Cu exteriorul. A fost meciul frumos. Și rezultatul echitabil, Rapidul a ratat mai mult în final de meci. Dacă Rapid ia campionatul sau vine pe locul 2, Mutu e de respectat ca antrenor. Ca fotbalist a fost foarte respectat. Dacă nu, se mai amână.

Nu te așteaptă nimeni în fotbalul mondial, acum când are echipă bună ar trebui să aibă și rezultate deosebite. Dacă nu rata ăla 11 metri, 2 sau 3, putea să fie pe primul loc. Asta nu e vina lui Mutu, el nu antrenează ratările. Dar la fotbal e posibil orice.

ADVERTISEMENT

Față de valoarea lotului, Rapid este foarte sus. Ca lot e de 5 sau 6. Rapid are 4-5 jucători mai în vârstă, e greu să înlocuiești acolo. Dan Petrescu prea repede a trecut în defensivă, asta e convingerea mea”, a declarat Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA. Vezi video

Farul, pas spre titlu în prima etapă din play-off în SuperLiga. A fost singura echipă care s-a impus dintre cele care sunt în primele 6

Farul este singura echipă care s-a impus în prima etapă din play-off, 2-1 cu Sepsi, și astfel ajunge la 35 de puncte în clasament. CFR Cluj este pe doi cu 33 de puncte, urmată de FCSB cu 30. Universitatea Craiova are 28, iar Rapid a acumulat 27. Ultima clasată din play-off este Sepsi, cu 21 de puncte.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT