Sport

Dumitru Dragomir îl laudă pe „antrenorul” Gigi Becali după U Craiova – FCSB 0-1: „Dacă a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) consideră că Gigi Becali este cel mai valoros antrenor din Casa Pariurilor Liga 1 dacă el a făcut schimbările la meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB.
09.05.2022 | 10:45
Dumitru Dragomir il lauda pe antrenorul Gigi Becali dupa U Craiova  FCSB 01 Daca a facut schimbarile propun ca FRF sai dea licenta E mai bun ca toti din tara
FCSB s-a distanțat la 7 puncte de Universitatea Craiova și nu mai poate pierde locul doi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să câștige pe final de meci în derby-ul pentru titlu în Casa Pariurilor Liga 1, după o execuție de excepție a fostului jucător al Universității Craiova, Ivan Mamut.

Dumitru Dragomir e sincer: „M-am bucurat că a bătut Steaua. Aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră”

Mitică Dragomir consideră că Universitatea Craiova și FCSB au fost dezavantajate de programul din Casa Pariurilor Liga 1: „Am spus că bate Craiova, dar m-am bucurat că a bătut Steaua (n.r. – FCSB). Sfârșitul de campionat nu a fost drept pentru că aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră. Gândiți-vă în ce tensiune a jucat Craiova, dar mai ales Steaua (n.r. – FCSB)”, a spus fostul președintel al LPF conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul conducător al fotbalului românesc salută atmosfera de mare meci de pe stadionul „Ion Oblemenco”: „Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat”.

Dumitru Dragomir consideră că echipa lui Toni Petrea a profitat de o eroare gravă din apărarea Craiovei, iar Gigi Becali a purtat noroc echipei sale: „Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir vorbește despre un complot împotriva FCSB: „Nu va fi lăsată să joace în București”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că meciul care va decide titlul în Casa Pariurilor Liga 1 dintre FCSB și CFR Cluj, se va juca pe stadionul din Buzău: „Vom vedea cum toți vor fi împotriva Stelei. Nu va fi lăsată să joace în București. Lasă-l pe Arena Națională, să vină 55.000 de oameni, să fie o sărbătoare. Amână festivalul pentru weekend-ul viitor.

Finala cu CFR Cluj se va juca la Coțofârloaia, la Baldovinești sau la Bălcești. Sunt terenuri. Dacă aș fi FCSB și nu m-ar lasă să joc în București, pe un stadion pe care să plătesc chiria, nu aș juca și aș pierde. Să fii cea mai bună echipă din Capitală, să ai 5 terenuri noi și să nu dai voie să joace? Păi, ce țară e asta? Suntem țară de nebuni? Suntem țară de oameni civilizați și corecți. 

ADVERTISEMENT

Dacă ai fi la Steaua, te-ai duce în Giulești? Eu nu m-aș duce. Aș cere să joc pe Cotroceni, unde terenul e ca masa de biliard.  Pe Arcul de Triumf s-a jucat oină. Dacă nu mă lasă nicăieri, să mă lase pe unul care nu mai e folosit de mulți ani. Să se ducă FCSB în altă parte… Doamne, Dumnezeule! Unde e respectul față de sport?”.

Dumitru Dragomir o vede pe FCSB campioana și îl cere pe Ovidiu Popescu la națională

Dumitru Dragomir consideră că FCSB este favorită cu CFR Cluj: „În mod normal, cu meciul ăsta, moralul celor de la FCSB e ridicat cu 50% în plus. Ar trebuie să câștige cu CFR. Dar mă tem că tinerii nu pot să ducă emoțiile unui meci decisiv. Dar dacă bate și ia campionatul, FCSB e de felicitat. Chiar dacă nu a fost deloc pe primul loc, contează finalul”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să îl cheme la naționala României pe Ovidiu Popescu: „Octavian Popescu a jucat bine, Olaru a fost senzațional. Iar fundașul dreapta, Ovidiu Popescu, e de națională. E cu 3 clase peste fundașii dreapta din țară”.

Dumitru Dragomir: „A fost o schimbare demențială, extraordinară. Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat pe Mamut”

Dumitru Dragomir consideră că schimbările făcute de FCSB au decis rezultatul partidei de la Craiova: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară.  Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat pe Mamut…

A fost o schimbare demențială, extraordinară. Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist și sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT