Fotbal intern

Dumitru Dragomir îl pune la punct pe Gigi Becali. “Habar n-are de fotbal!”

09.09.2018 | 10:13
Dumitru Dragomir il pune la punct pe Gigi Becali Habar nare de fotbal

Dumitru Dragomir a sărit în apărarea lui Nicolae Dică şi l-a pus la punct pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului. Fostul preşedinte al LPF (Ligii Profesioniste de Fotbal) crede că latifundiarul din Pipera nu se pricepe la fotbal şi susţine că acesta este capitalist. Mai mult, Dumitru Dragomir i-a transmis afaceristului să stea pe bancă în locul lui Nicolae Dică.

După ce a încercat să-i dea o lecţie lui Gigi Becali, Dumitru Dragomir a dezvăluit că patronii echipelor din Liga 1 Betano fac echipele şi decid schimbările. În legătură cu Olimpiu Moruţan, fotbalist despre care Gigi Becali a susţine că nu are experienţa necesară pentru a fi titular la FCSB, fostul preşedinte al LPF crede că latifundiarul din Pipera o să-l nenorocească pe mijlocaşul transferat de la FC Botoşani cu 1.000.000 de euro.

Gigi Becali, pus la punct de Dumitru Dragomir

“Capitalismul  s-a înţeles greşit în România. E capitalist Becali, dar strică enorm. Habar n-ar de fotbal, i-am şi spuns. “Nu te pricepi deloc!” Să stea în banca lui. La noi patronii fac echipele, schimbă jucătorii. Dacă îl mai ţii pe Moruţan pe bancă jumătate de an, l-ai nenorocit”, a spus Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), la o emisiune de sport.

Dumitru Dragomir a fost completat de Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai mari arbitri din România. “Dică stă cu echipa şi iese la conferinţele de presă că îl obligă regulamentul. În timpul săptămânii, echipa o anunţă Gigi Becali. Cine pleacă, cine vine, cine nu mai joacă. Tot anunţă Becali. Nu ne spune în ce sistem joacă. Un om prost nu poate face banii pe care i-a făcut Becali, dar când vine vorba de antrenorat, să mă ierte”, a spus Ion Crăciunescu.

Ce a spus Nicolae Dică despre relaţia cu Gigi Becali

Nicolae Dică a vorbit despre relaţia pe care o are cu patronul echipei FCSB şi a dezvăluit că îşi doreşte ca vicecampioana României să aibă o echipă de start fixă. “I-am spus patronului că nu trebuie să aducem mulţi jucători pentru că, schimbând 7-8, e dificil pentru un antrenor să facă o echipă competitivă. A zis că aduce jucători până găseşte pe placul dânsului. Muncesc mult, şi lucrurile nu sunt rele. Sunt lucruri pozitive. Îmi doresc cât mai repede să avem un prim “11” definitiv. Îmi aduc aminte când eram la FC Argeş ştiam echipa. Asta îmi doresc cel mai mult, să avem un prim “11” ştiut”, a spus Nicolae Dică.

Reacţia lui Becali

Gigi Becali nu îl ascultă pe Nicolae Dică şi a anunţat că va transfera foarte mulţi jucători până va găsi ceea ce îşi doreşte pentru FCSB.  “Eu am spus că vreau un mijlocaș care marchează măcar trei-patru goluri într-un sezon. O să vedem dacă este el. Bine, nu să marcheze neapărat atâtea goluri, dar atunci măcar să dea 10 pase de gol. Dacă nu, atunci la iarnă, aduc altul și iar altul, până găsesc pe unul care să facă astea.  Văd ce găuri sunt și voi acționa. Zlatinski rămâne, dar am pus ochii pe încă unul pe postul ăla, în iarnă. Nu vi-l zic”, a susţinut patronul FCSB.