Sport

Dumitru Dragomir îl sperie pe Edi Iordănescu: „Dacă FCSB ia bătaie de la Dinamo, a pierdut campionatul definitiv!”. Exclusiv

Dumitru Dragomir a analizat pentru FANATIK derby-ul dintre FCSB și Dinamo și consideră că Edi Iordănescu poate să își ia adio de la titlu în cazul unei înfrângeri.
11.09.2021 | 22:00
Dumitru Dragomir il sperie pe Edi Iordanescu Daca FCSB ia bataie de la Dinamo a pierdut campionatul definitiv Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a adus nu mai puțin de opt jucători înainte de meciul cu FCSB din etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1, însă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e destul de sceptic și nu vrea să se pronunțe înainte să îi vadă pe teren.

De cealaltă parte, la FCSB ar putea debuta la meciul cu Dinamo trei jucători: Valentin Gheorghe, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu, transferuri anunțate în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir analizează pentru FANATIK FCSB și Dinamo înainte de derby-ul de duminică

Dumitru Dragomir a vorbit în exclusivitate pentru site-ul nostru despre derby-ul dintre Dinamo și FCSB și despre schimbările survenite la cele două echipe în această pauză competițională pentru meciurile echipelor naționale.

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferurile lui Constantin Nica, Cosmin Matei, Gabi Torje, Plamen Iliev, Cătălin Itu, Cătălin Țîră, însă Dumitru Dragomir nu e deloc extaziat de aceste mutări: „Stai să îi vedem cum joacă. Așa nume au. Mă întrebați după două jocuri și vă spun. La Dinamo e greu. Cu toate că acuma văd că se mișcă lucrurile!”.

ADVERTISEMENT

„Oracolul din Bălcești” e convins că Dinamo e susținută din umbră de Nicolae Badea, iar fostul președinte al „câinilor” e principalul garant pentru venirea lui Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu: „Zăvăleanu și cu doctorul mișcă lucrurile! Au fost o alegere foarte bună. Au experiență cu insolvența, au scăpat pe Mediaș și CFR Cluj. Zăvăleanu ăsta e dat dracu! Nicolae Badea nu a fost, ci este principalul garant pentru venirea lui Mureșan și a lui Zăvăleanu (n.r râde)”.

Dumitru Dragomir: „Dacă iau bătaie de la Dinamo au pierdut campionatul definitiv și locurile doi-trei!”

Dumitru Dragomir e de părere că dacă FCSB va pierde meciul cu Dinamo e în mare pericol să rateze nu numai titlul, ci și podiumul: „Nu știu ce șanse au în meciul cu FCSB. Să zicem un 40%. Și Steaua (n.r. FCSB) e în cofă mare! Au și ei nevoie de puncte ca de aer!

ADVERTISEMENT

Iordănescu nu își mai permite încă o înfrângere. Dacă iau bătaie de la Dinamo au pierdut campionatul definitiv și locurile doi-trei. Meciul cu Dinamo cu siguranță e decisiv”.

Ilie Năstase a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre un cuplu de antrenori la FCSB, format din Anghel Iordănescu și Edi Iordănescu, iar Dumitru Dragomir nu a părut deloc surprins: „Nu știu dacă putem vorbi de un cuplu de antrenori Anghel-Edi Iordănescu la FCSB. Dar ce e rău să îi stea câte un sfat din când în când? E chiar foarte bine. Bravo lui dacă se implică! Repet, e foarte, foarte bine!

ADVERTISEMENT

Nu poate nimeni să spună că Iordănescu ăl bătrân nu știe meserie! Știe meserie și e omul dracului și ăsta! Are sânge în instalație și fiu-su la fel. Dacă îl mai întreabă și pe taică-su din când în când face foarte bine”. 

Mitică Dragomir salută transferul lui Budescu: „Poate să liniștească tineretul ăsta zvăpăios de la Steaua!”

Mitică Dragomir consideră că transferul lui Constantin Budescu va fi extrem de benefici pentru Edi Iordănescu, dar mai ales pentru jucătorii tineri: „Constantin Budescu e un transfer foarte bun. Poate să liniștească tineretul ăsta zvăpăios de la Steaua! E un fotbalist de care aveau mare nevoie”.

În privința lui Keșeru, Dragomir a explicat că situația este total diferită față de 2013 când atacantul a marcat pe bandă rulantă pentru roș-albaștri: „Să îl vedem și pe Keșeru dacă poate să intre în schema tactică a lui Edi Iordănescu. Data trecută nu a jucat între atâția tineri. E altceva acum și nu mai are nici el 20 de ani”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 3 puncte sunt între Dinamo și FCSB înainte de derby-ul de duminică
  • 12 puncte e diferența dintre CFR Cluj și FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT